JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Corneliu Ștefan face demersuri pentru reabilitarea Sălii Sporturilor din Târgovişte

Autor:

Data: 4 mai 2017, 11:10

Deputatul Corneliu Ștefan a făcut o interpelare către ministrul Tineretului, în speranța că va reuși să-i convingă pe oficialii de la București să repartizeze fondurilor necesare pentru reparaţia capitală a acoperişului Sălii Sporturilor din Târgovişte.

Domnule ministru,

Vă supun atenţiei situaţia Sălii Sporturilor din municipiul Târgovişte, singurul spaţiu din judeţul Dâmboviţa unde se organizează competiţii de nivel naţional şi internaţional: baschet, volei (cupe europene), tenis de masă, handbal, lupte, judo, karate, fotbal-tenis (Campionatul European 2015).
Din păcate, în acest moment, activităţile sportive sunt perturbate din cauza infiltraţiilor de apă prin cupolă, care prezintă o stare avansată de uzură.
Construită în anul 1979, Sala Polivalentă din Târgovişte a beneficiat de o reparaţie capitală a acoperişului în 2001. De atunci, nu s-a mai intervenit în niciun fel.

Domnule ministru,

Pentru rezolvarea acestei probleme, este nevoie de o alocare financiară de aproximativ 200.000 de lei, sumă care nu este deosebit de mare şi ar asigura confort şi siguranţă într-un spaţiu sportiv, cum spuneam, unic în judeţul Dâmboviţa
Având în vedere aceste aspecte, vă solicit să analizaţi posibilitatea repartizării fondurilor necesare pentru reparaţia capitală a acoperişului Sălii Sporturilor din Târgovişte.
De asemenea, vă rog să aveţi în vedere şi reînfiinţarea posturilor restructurate, la sfârşitul anului 2016, de ministrul Elisabeta Lipă, întrucât, din acel moment, activitatea curentă la Sala Polivalentă din Târgovişte se desfăşoară cu dificultate, personalul angajat la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dâmboviţa fiind insuficient.

Solicit răspuns în scris.”, a scris deputatul Corneliu Ștefan în interpelare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google