JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Salutul Jandarmerie Române , dus în Republica Moldova de colonelul Viorel Matei, șeful Jandarmeriei Dâmbovița

Autor:

Data: 2 mai 2017, 14:06

Colonelul Matei Viorel  Dumitru, Împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, a făcut parte din delegația Crucii Roșii Dâmbovița  care s-a aflat săptămâna trecută în  Republica Moldova.

Șeful  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa , pe lângă implicarea activă în îndeplinirea  acțiunii umanitare  din raioanele Stefan Vodă și Ialoveni, și-a făcut timp și a onorat  și invitațiile de a vizita  Inspectoratul de Poliţie Ștefan Vodă , Inspectoratul de Poliţie Ialoveni și Secția de Situații Excepționale Ialoveni-pompieri.

 Pentru câteva zeci de minute șeful jandarmilor dâmbovițeni,  colonelul Matei Viorel  Dumitru a fost oaspetele șefului Inspectoratului de Poliţie Ștefan Vodă, locotenent colonel de poliţie  Andrei Trofimov.Cei doi au discutate diverse teme legate  de activitatea instituțiilor pe care le conduc.

Colonelul Matei Viorel  Dumitru, Împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa i-a oferit șefului Inspectoratului de Poliţie Ștefan Vodă, locotenent colonel de poliţie  Andrei Trofimov , o plachetă din partea generalului de brigadă Marin Andreiana, Inspector general al Jandarmeriei Române.

Și locotenentul  colonel de poliţie  Pavel Fiodor Damaschin, șeful  Inspectoratului de Poliţie Ialoveni  a fost o gazdă primitoare pentru colonelul Matei Viorel  Dumitru, Împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa. Au discutat probleme legate de activitea pe care o desfășoară instituțiile pe care le conduc cei doi. Ca și la Ștefan Vodă, colonelul Matei Viorel  Dumitru, Împuternicit Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa i-a oferit șefului Inspectoratului de Poliţie Ialoveni , locotenent colonel de poliţie  Pavel Fiodor Damaschin, o plachetă din partea generalului de brigadă Marin Andreiana, Inspector general al Jandarmeriei Române. S-a făcut o vizită și la  Secția Situații Excepționale a raionului Ialoveni.

Șeful Secției Situații Excepționale a raionului Ialoveni, Ion Bușmachiu a făcut o prezentare a activității pe care o desafățoară . La finalul întâlnirilor, concluzile au fost că și în viitor trebuie să se stabilească o strânsă colaborare între instituțiile  din Republica Moldova  și cele din județul Dâmbovița.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google