JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

De 1 Mai, târgoviştenii au avut parte de distracţie la Complexul  Turistic de NataţieTârgoviște. VIDEO

Autor:

Data: 1 mai 2017, 20:12

Încă de la primele ore ale zilei de 1 Mai, Complexul Turistic de Natație a fost gazda unor activități sportive, recreative și nu în ultimul rând gazda disctracție.  De 1 mai, Primăria Târgovişte şi Complexul  Turistc de de Nataţie  Târgoviște au organizat concurs de înot, meciuri de baschet  pentru persoane cu dizabilităţi, un meci de baschet fete, un meci de baschet masculin.

Au avut loc activități de aerobic, de kangoo jumps ș jocuri pentru copii. A fost și un turneu de fotbal adresat copiilor. Primarul Cristian Stan a ținut să puncteze  ultima performanță a baschetului feminin targoviștean și anume  Echipa de baschet feminin CSȘ-CSM Târgoviște a câștigat Campionatul național de baschet fete sub 18 ani. Cu această ocazie  campioanele au fost premiate de municipalitate .  Și directorul CSȘ Târgoviște,  Cătălin Tănase a vorbit  despre performanțele din baschetul feminin targovistean.

 Au fost prezenți la Complexul de Natație și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, directorul Complexului Turistic de NataţieTârgoviște, Eugen  Pătrașcu și senatorul Adrtian Țuțuianu

După amiază  au avut loc activități  cultural -artistrice realizat ede grădiniţe și şcoli din Târgovişte, iar  seara  s-a încheuat  cu un concert   susținut de Anda Adam.

 Intrarea a fost gratuită iar târgoviștenii s-au distrat pe cinste. Activitățile sportive vor continua și în zilele următoare la Complexul de Natație Târgoviște cu un campionat de fotbal pe licee.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google