JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Stațiunea Pucioasa va fi prinsă în Master Planul de Turism. VIDEO

Autor:

Data: 19 aprilie 2017, 15:46

Ministrul Turismului i-a dat asigurări edilului Constantin Ana  că stațiunea Pucioasa va fi prinsă în Master Planul de Turism. Ministerul Turismului a inițiat un Master Plan pentru investiții în domeniu, care va fi legiferat până la 1 iulie 2017: „Am avut o discuție cu ministrul Turismului și ne-a asigurat că în baza solicitărilor pe care le-am trimis prin intermediul Consiliului Județean, stațiunea Pucioasa va fi prinsă în Master Planul de Turism ce va fi definitivat până în luna iulie a anului curent și trebuie să pregătim niște investiții serioase ca să avem un motiv pentru a se veni cu adevărat la Pucioasa.

Este o întrebare pe care eu mi-o pun și care mămacinp de când mi-am început mandatul, și anume ce ar căuta un turist la Pucioasa?! Nu am un răspuns pe care să-l dau astăzi, dar sper să-l am în doi-trei ani. ”, a declarat primarul Constantin Ana.

Edilul Constantin Ana a mers și cu propuneri clare  de investiții privind  orașul Pucioasa în domeniul turismului:

„Dacă Pucioasa va fi cuprinsă în Master Planul de Turism în primul rând vom putea realiza niște obiective prin care să devenim atractivi. Propunerea pe care i-am făcut-o domnului ministru este să facem o bază de agrement, un centru spa, cu o piscină indoor-outdoor, cu toate dotările necesare pentru cei care vor să vină nu numai la tratament, ci și la o relaxare de două- trei zile pentru că pentru moment cred că targetul orașului Pucioasa trebuie să fie acela de a deveni atractivă pentru turismul de weekend. Asta este opinia mea. Vrem să facem aceste investiții in fonduri guvernamentale, pentru că prin fonduri europene avem Axa 7 numai că aceasta ne crează o mică mare problemă, orice investiție generatoare de venit îți impune o cotă de cofinanțare până la 50% și atunci la o investiție de 5 milioane de euro nu știu de unde aș putea să scot eu 2,5 milioane de euro, plus TVA-ul aferent, plus alte cheltuieli neeligibile ce apar pe parcurs. Vă dați seama că ar trebui să pregătim 150 de miliarde pentru un proiect de amploare, ceea ce este imposibil”, a mai spus primarul Constantin Ana.

Turismul trebuie să fie o ramură prioritară, românii trebuie să redescopere România. Multe obiective turistice nu sunt puse în valoare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google