JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ȘOCANT! Limbajul vulgar al primarului comunei Vârfuri, Petre Iuga, într-o adresă oficială înaintată către ITM Dâmbovița

Autor:

Data: 14 aprilie 2017, 10:57

Primarul comunei dâmbovițene Vârfuri, Petre Iuga este un primar care prin comportamentul și vocabularul său, șochează pe toată lumea, inclusiv instituțiiile statului prin adresele pe care le înaintează către acestea.
De curând, conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița a rămas fără cuvinte când a primit o adresă de la primarul comunei Vârfuri, Petre Iuga în care folosește expresii pe care noi nu le putem reproduce, la adresa contabiliei Primăriei Vârfuri cu care edilul este în război .

Redăm integral conținutul adresei.
Dacă facem o retospectivă a gafelor primarului de la Vârfuri , vă reamintim că în anul 2013, când urșii atacau în județul Dâmbovița , inclusiv în comuna Vârfuri, edilul Petre Iuga le-a transmis părinților copiilor care veneau la școală prin pădure următorul mesaj: „De ce au făcut copii?!”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google