JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ninge în zona Padina-Peștera. Drumarii de la LDP  sunt pe baricade

Autor:

Data: 6 aprilie 2017, 16:15

 În zona montană dâmbovițeană Moroeni-Padina-Peștera, iarna nu se dă bătută. Zăpada și-a făcut simțită prezenta din nou și asta datorită temperaturilor foarte scăzute care se înregistrează în masivul dâmbovițean Bucegi.

Drumarii de la LDP Dâmbovița deja sunt în acțiune pe DJ 714 Moroeni-Padina-Pestera. Potrivit directorului Cristian Avanu, în zona montană se acționează cu material antiderapand  și dacă  situația impune se va interveni și cu un Unimog. La data de 31 martie  a expirat contractual de deszăpezire cu  firma Ratelen dar cunoscându-se faptul că  în zona montană iarna se poate prelungi, deszăpezirea este asigurată de LDP Dâmbovița în perioada 1-30 aprilie 2017.

Facem următoarele recomandări participanţilor la trafic:

Deplasările pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera se vor realiza numai cu autovehicule  de teren, echipate corespunzător sezonului rece. Recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi, totodată, în zonele unde există posibilitatea de dislocare de anrocamente,

Vă reamintim că pe reţeaua de drumuri judeţene acoperite  de zăpadă aveţi obligația de a circula cu autovehicule echipate corespunzător perioadei de iarnă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google