JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Siguranța în mediul online, temă abordată în cadrul programului Săptămâna Prevenirii Criminalității

Autor:

Data: 4 aprilie 2017, 20:30

În cadrul programului Săptămâna Prevenirii Criminalității, zilele de marți și miercuri sunt dedicate siguranței în mediul online.

Astfel, în perioada 04-05 aprilie a.c., polițiștii sunt prezenți în unitățile de învățământ atât din mediul urban, cât și din cel rural și susțin activități de informare și conștientizare a elevilor și cadrelor didactice cu privire la utilizarea, în siguranță, a internetului. 

În cadrul întâlnirilor, polițiștii informează despre riscurile pe care le poate avea mediul virtual și despre măsurile ce pot fi adoptate pentru prevenirea și combaterea criminalității informatice, îndeosebi a fenomenului de cyberbullying.

Cyberbullying-ul vizează hărțuirea și abuzul pe internet sub toate formele sale – agresiune verbală, calomniere, furt de date personale.

Consecințele negative ale unor jocuri pe internet constituie un alt subiect abordat de polițiști.

Exemplu:

Astăzi, 04 aprilie, structura de prevenire a criminalității a organizat o astfel de acțiune preventivă în rândul elevilor de la Școala Gimnazială Coresi din Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google