JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tragedie în Cazaci! „Balena Albastră” face victime  și în Dâmbovița, un copil de 11 ani s-a spânzurat

Autor:

Data: 27 martie 2017, 19:08

Durere fără margini într-o familie dinsatul Cazaci, comuna dâmbovițeană Nucet, unde un băiat de 11 ani s-a spânzurat în podul casei în care locuia. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit chiar de cătresora sa , în vârstă de 14 ani.  Din primele informații pe care le deținem copilul  nu avea problem de sănătate, nu avea problem cu părinții iar la școală nu a dat niciun semn. Din informațiile pe care le deținem, copilul nu a lăsat nici un bilet prin care să-și explice gestul. S-ar zvoni că băiatul ar fi jucat „Balena Albastră”, un joc online care îndeamnă la suicid. Anchetatorii  nu exclude nici această variantă și sunt la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili cu exactitate  ceeea ce l-a împins pe minor să recurgă la acest gest.

Sute de adolescenţi din România sunt în pericol de moarte din cauza unui „joc“ online pătruns recent şi pe piaţa autohtonă, al cărui scop final este sinuciderea. Oricât de greu ar părea de crezut, există zeci de cazuri documentate în spaţiul ex-sovietic ale unor tineri care şi-au pus capat zilelor din cauza unei nebunii intitulate „Blue Whale Challenge“ (n.r. – Provocarea „Balena Albastră“).

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google