JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Primăvara începe în forță cu lucrări de asfaltare pe mai multe străzi din Târgoviște

Autor:

Data: 6 martie 2017, 14:02

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan   a anunțat că în aceste zile se va da ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare pentru străzile Gimnaziului, Constantin Brâncoveanu –artera paralelă, Horia, Cloşca, Crişan, Berzei, Justiţiei, Iazului,Morilor, și  Gheorghe Petraşcu. Totodată se va semna contractul de lucrări și pentru  străzile col. Băltărețu, mr. Ion Alexandrescu și șos. Găești. Până la sfârșitul lunii martie se va semna contractul de lucrări și pentru Grădinița 16 și  se va finalize și licitația pentru cele 13 locuri de joacă .  O veste foarte importantă este că în luna mai  vor începe și lucrările la Centura Târgoviștei:

În această săptămână avem  semnarea ordinului de începere a lucrărilor pe  Pachetul  care vizază următoarele artere din municipiul Târgoviște –străzile Gimnaziului, Constantin Brâncoveanu –artera paralelă, Horia, Cloşca, Crişan, Berzei, Justiţiei, Iazului,Morilor, și  Gheorghe Petraşcu.  Avem și Pachetul de străzi la care trebuie să semnăm contractul de lucrări,  săptămâna aceasta sau cel târziu săptămâna viitoare-străzile col. Băltărețu, mr. Ion Alexandrescu și șos. Găești.Tot luna aceasta urmează să semnăm contractul pentru Grădinița nr.16, un proiect de un million de lei. Se va finaliza luna aceasta și licitația ce înseamnă locurile de joacă în municipiul Târgoviște.  Și în luna mai vor începe și lucrările la Centura municipiului Târgoviște  ”, a declarat primarul Cristian Stan.

Primăvara începe în forță cu lucrări de asfaltare pe mai multe străzi din Târgoviște

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google