JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Complexul de Nataţie Târgovişte se va construi un teren de antrenament şi  o sală de sport

Autor:

Data: 10 ianuarie 2017, 10:33

După cum a anunţat primarul municipiului Târgovişte, CristianStan, anul 2017 este un an de referinţă prinvind investiţiile în municipiul Târgovişte. Pe lângă investiţiile majore din zona de infrastructură rutieră, zona de asistenţă socială , executivul Primăriei Târgovişte are în vedere şi investiţii importante pe zona infrastructurii sportive.

Primarul Cristian Stan a anunţat că  la Complexul Turistic de Nataţie, împreună cu Federaţia Română de Fotbal, vrea  să facem un teren de antrenament. Totodată edilul a mai  spus că  şi-a propus să acceseze un proiect pentru o sală de sport mare în zona Complexului Turistic de Nataţie.

Sala Sporturilor din Târgovişte ar putea să intre în administrarea Primăriei Târgovişte

Nu în ultimul rând , primarul Cristian Stan a anunţat  că Sala Sporturilor din Târgovişte ar putea să intre în administrarea Primăriei Târgovişte . În perioada următoare se vor face toate demersurile necesare pentru ca sala să fie preluată de municipalitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google