JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Premii de fidelitate matrimonială la 50 de ani de căsătorie pentru 16 de cupluri din comuna Răzvad

Autor:

Data: 22 decembrie 2016, 21:58

Un număr de16 cupluri din comuna Răzvad , care au împlinit  50 de ani de căsătorie, au fost premiate de către primarul  Emanuel Spătaru, la sediul primăriei. Cuplurile care  au sărbătorit nunta de aur au primit din partea Primăriei Răzvad  și a Consiliului Local Răzvad sincere felicitări, un premiu de 300 de lei şi o diplomă de fidelitate matrimonială.

Acest proiect „Premii de fidelitate matrimonială” este  o premieră în comuna Răzvad, proiect iniţiat de noua administrație  condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban  și de COnsiliul Local Răzvad.

Obictivele proiectului sunt recunoaşterea oferită membrilor comunităţii care susţin valorile familiei ca fundament al societăţii şi conştientizarea importanţei stabilităţii în căsnicie.  Nu în rând autoritățile  din Răzvad au premiat și o o bătrână care a împlinit 100 de ani de viață. La final autoritățile locale din Răzvad  și cele 16 cupluri au ciocnit o cupă de șampanie  și au mâncat o felie de tort.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google