JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 1 Decembrie, mare sărbătoare la Târgovişte

Autor:

Data: 1 decembrie 2016, 15:12

De Ziua Naţională a României, 1 Decembrie şi la Târgovişte a fost mare sărbătoare. Cu mic, cu mare mii de târgovişteni au luat parte la manifestările prilejuite de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României ce s-au desfăşurat la Monumentul Eroilor din Piaţa Tricolorului. Anul acesta se împlinesc 98 de ani de la Marea Unire. La Târgovişte au participat şi oficiali de peste Prut.
Suita de manifestări a debutat cu primirea onorului de către prefectul judeţului Antonel Jîjîie, trecerea în revistă a gărzii de onoare şi salutul detaşamentului de onoare.
Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, împreună cu un sobor de preoţi a oficiat serviciul religios.
Prefectul judeţului, oficialitățile locale şi judeţene au transmis mesaje cu ocazia zilei de 1 Decembrie.
Au fost depuse coroane şi jerbe de flori de către instituţiile statului, asociaţii şi partide politice la Monumentul Eroilor din Piaţa Tricolorului.1-decembrie
Manifestările sau încheiat cu parada militară. Miile de trârgovişteni au aplaudat îndelung defilarea trupelor de la Garnizoana Târgovişte, ISU Dâmboviţa ,Jandarmeria Dâmboviţa şi în premieră, anul acesta au defilat şi voluntarii Crucii Roşii Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google