JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A început să se fure cetină, jandarmii montani i-au prins pe hoţi

Autor:

Data: 15 noiembrie 2016, 13:35

Doi dâmbovițeni care tăiau fără drept cetină în zona împădurită din Masivul Bucegi au fost
În urma unei solicitări telefonice prin S.N.U.A.U. 112, o patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Zănoaga i-a găsit pe cei doi în zona “Rătei” din Munții Bucegi.jandarmeria-dambovita
Jandarmii montani au intervenit pentru stoparea acestora, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cele două persoane, cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani, au tăiat ilegal, din fondul forestier național ramuri de brad, folosind un topor.
La fața locului a fost găsită și o căruță încărcată cu cetină, pe care intenționau să o transporte la domiciliu, în localitatea Moroeni, pentru a confecționa coronițe de decor și a le comercializa la piață, în perioada sărbătorilor de iarnă.
În urma aspectelor constatate, jandarmii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 lei pentru “distrugerea ori vătămarea de arbori din fondul forestier național”.
Cetina a fost lăsată în custodia unui reprezentant de la Ocolul Silvic Pucioasa.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google