JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Reţeau de canalizare din comuna Poiana, la un pas de finalizare  

Autor:

Data: 11 noiembrie 2016, 9:21

Comuna dâmboviţeană Poiana   se numără printre localităţile care beneficiază de investiţii cu finanţare prin Administraţia Fondului de Mediu.

marian serbanŞerban Marian, edilul comunei Poiana  pe agenda proiectelor prioritare în anul 2016 are finalizarea reţelei  de canalaizare, o investiţe cu finanţare de la Administraţia Fondului de Mediu.Valoarea acestei investiţii se ridică la suma de 60 de miliarde lei vechi. 85% din valoarea acestei investiţii este suportată de Fondul de Mediu iar 15 % din bugetul primăriei Poiana, adică 9 miliarde lei vechi. lUcrările sunt pe ultima sută de metri şi s-au  realizat 18,7 km de reţea de canalizare în satele Poiana şi Poieniţa. În ceea ce priveşte  alimentarea cu apă a comunei se face în prezent în sistem centralizat, existand o retea de apa de cca 19,24 km. Pe teritoriul comunei exista o statie de apa si puturi pentru captarea apei forate la peste 100 m adancime.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google