JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

389 de arme și 3.000 de elemente de muniție, indisponibilizate de polițiști

Autor:

Data: 11 noiembrie 2016, 14:31

Astăzi, 11 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au procedat la indisponibilizarea a 389 de arme letale și neletale supuse autorizării și a 3.000 de elemente de muniție, deținute fără drept de reprezentantul unei societăți comerciale din Târgoviște.arme-consfiscate

Agentul economic, care nu mai era autorizat să desfășoare operațiuni cu arme, este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor întrucât nu a respectat obligația legală privind depunerea armelor și muniției la un alt armurier autorizat în termen de 10 zile de la data rămânerii definitive a dispoziției de retragere definitivă a autorizației pentru efectuarea de operațiuni cu arme și muniții, pronunțată de Curtea de Apel Ploiești.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google