JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. ULMI: ŞEDINŢĂ DE CONSILIU LOCAL CU POLIŢIA LA UŞĂ !

Autor:

Data: 27 octombrie 2016, 13:47

Prezenţa presei la şedinţa Consiliului Local Ulmi, din data de 26 octombrie 2016, se pare că i-a incomodat pe aleşii locali ai PNL şi chiar şi edilul PNL de la Ulmi. Nici bine nu am ajuns în sala de şedinţe a Primăriei Ulmi, că domnul primar ne-a spus că îi deranjăm, ba mai mult, domnul viceprimar al PNL a încercat să-l intimideze pe operatorul de imagine, împingând un scaun peste trepiedul pe care era montată camera video. Domnul viceprimar a luat şi microfonul echipei noastre, pentru a nu mai întregistra sunetul de la şedinţă. În sala de şedinţe era o beznă totală, am căutat să aprindem lumina însă unul dintre aleşii locali ai PNL ne-a spus că nu funcţionează lămpile din sală. Colegul operator a aprins lampa de la cameră, la fel şi un alt operator de la altă instituţie media. Consilierii PNL au continuat circul cu presa, impunând operatorilor de imagine să stingă”blitz-urile ” de la camerele de fimat şi să nu se mai plimbe prin sală. Domnul primar le-a sugerat consilierilor PNL să se retragă pentru că-i deranjează ”blitz-urile ” de la camerele de fimat.tita-bogdan Văzând că aleşii locali încearcă prin orice metodă să ne împiedice să filmăm, am solicitat sprijinul poliţiei. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a calmat spiritele, ba mai mult ,a stat pe tot parcursul şedinţei în zona primăriei Ulmi. După ce poliţia a venit, culmea au funcţionat şi lămpile din sala de şedinţe. De la sosirea poliţiei, totul a descurs în limitele normalului.

Incidentul este reprobabil, cu atât mai mult cu cât s-a petrecut într-o şedinţă publică a aleşilor locali.

Cât priveşte incidentul în sine, acesta ar avea la bază cel mai probail impiedicarea informării corecte a opiniei publice despre refuzul consilierilor PNL de a valida cele trei mandate de consilier din partea PSD şi un consilier PMP.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google