Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Staţia de epurare din Moreni va fi una dintre cele mai moderne din ţară

Autor:

Data: 11 octombrie 2016, 21:52

Noua Staţie de epurare a municipiului Moreni va fi una dintre cele mai moderne staţii de epurare ape uzate din ţară care are în componenţă şi o linie de producere a biogazului şi o staţie de generare a energiei electrice. Investiţa a fost o provocare şi pentru constructorul SC MOTRIS COMPANY SRL .În perioada următoare, la nivelul judeţului Dâmboviţa se va finaliza o investiţie  foarte importantă.

Este vorba despre  CL 4- ”Reabilitarea și extinderea rezervoarelor Bana și a stației de epurare Moreni”, contract finanțat de Uniunea Europeană, prin intermediul Fondului de Coeziune, din cadrul Programului Operațional Sectorial Mediu și este parte integrantă din Proiectul „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în Județul Dâmbovița”.

CL 4 – ”Reabilitarea și extinderea rezervoarelor de la Bana și a stației de epurare Moreni”, este un proiect care a întâmpinat mari probleme generate de falimentul celor care au câştigat iniţial licitaţia  dar  un constructor cu responsabilitate, SC MOTRIS COMPANY SRL  a preluat lucrarea şi iată că la momentul de faţă stadiul fizic al lucrărilor  este de 95%.motris-company

Valoarea   CL 4 – ”Reabilitarea și extinderea rezervoarelor de la Bana și a stației de epurare Moreni”, este  de 33.447.269,89 lei fără TVA. Noua Staţie de epurare de la Moreni este o investiţie de ultimă generaţie.

Constructorul,  SC MOTRIS COMPANY SRL , cu responsabilitate şi seriozitate  a reuşit să scoată la liman o investiţe pe care alţii au îngropat-o. Compania de Apă Târgovişte va moşteni o investiţie de înaltă calitate realizată cu responsabilitate de către SC MOTRIS COMPANY SRL.

CL 4 are termen de finalizare nou după fazare, 31.12.2016.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google