Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primarul Cristian Stan: Se aşteaptă  cel de-al doilea aviz pentru a începe reabilitarea şi modernizarea Cinematograful Independența

Autor:

Data: 5 octombrie 2016, 12:11

La ultima întâlnire cu presa, primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a vorbit şi despre proiectul ce vizează reabilitarea şi modernizarea Cinematograful Independența. Edilul a spus că se aşteaptă obţinerea celui de-al doilea aviz care se referă la dotările pentru Cinematograful Independența:cinema targoviste

La Cinematograful Independența, documentația este la Compania Națională de Investiții, așteptăm al doilea aviz de acolo, primul aviz este luat. Îl așteptăm pe cel de-al doilea, urmând ca unde depinde de noi să demarăm imediat investiția. În ședința Consiliului Local am dezmembrat o parcelă aferentă Cinematografului tocmai pentru a ușura acea investiție. Eu spun că o dată deblocată situația la Compania Națională de Investiții lucrurile vor merge foarte repede. Și interesul nostru este să meargă repede, din păcate aceasta este situația pentru moment, nu vreau să cred că va trebui să așteptăm luna decembrie sau ianuarie anul viitor pentru a debloca situația la nivelul administrației publice centrale. Cel de-al doilea aviz pe care îl așteptăm se referă la dotările pentru cinematograf”, a declarat primarul Cristian Stan .

Valoarea proiectului se ridică undeva la 8,2 milioane lei. CNI – din subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a primit  în custodie de la primăria Târgovişte, amplasamentul şi terenul aferent cinematografului  Independenţa. Totodată primăria Târgovişte a asigurat condiţiile necesare pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a obiectivului târgoviştean.

Autorităţile locale vor contribui la investiţie prin acoperirea cheltuielilor legate de racordurile la utilităţi şi totodată va suporta cheltuielile pentru servicii şi lucrări finanţate de UAT Târgovişte, care se ridică la 714.065 lei cu TVA.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google