JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Alexandru Oprea: Primăria Găeşti a ieşit din ADI Apă, consecinţele juridice sunt  destul de grave

Autor:

Data: 4 octombrie 2016, 10:26

Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a vorbit la ultima conferinţă de presă despre nişte acţiuni concertate de reprezentanţii  PNL în diverse consilii. Sociasl-democratul a dat un exemplu foarte clar şi anume decizia  luată vinerea trecută în CL Găeşti  de  a ieşi din ADI Apă. Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a vorbit şi despre consecinţele juridice, destul de grave în urma deciziei  luată de CL Găeşti  de  a ieşi din ADI Apă:

Asistăm la nişte acţiune concertate de reprezentanţii  PNL în diverse consilii, fie că vorbim de CJ, fie că vorbim de  Consiliul Municipal Târgovişte sau Consiliul Orăşenesc Găeşti. Sunt nişte acţiuni în detrimentul  cetăţenilor di judeţul Dâmboviţa şi în opinia mea care nu au la bază fundamente  economice sau juridice, sunt făcute ca şi intervenţii  politicianiste  şi sigur sunt după modelul celor izvorâte de la  puţul gândirii domnului „Aeroport –Săpuie” sau  din experienţa domnului” Luceafăr al politicii  dâmboviţene de la Buzău”… Mă refeream la acţiuni concertate. Vineri, am asistat  la o piesă din domeniul teatrului absurd  şi pe această cale dau şi o veste bună locuitorilor judeţului Dâmboviţa . Primarul fotbalist de la Găeşti a rezolvat problema  corecţiilor şi a dificultăţilor financiare  prin care trece Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa.De ce spun că a rezolvat acest lucru. Dumnealui a decis unilateral retragerea din ADI Apă…Dumnealor au aprobat un proiect de hotărâre care viza ieşirea din ADI Apă. UAT Găeşti  a beneficiat de investiţii în valoare de 11 milioane de euro  prin POS Mediu…Aceste investiţii au fost finalizate. Consecinţele juridice  sunt destul de grave: în primă instanţă aceşti 11 milioane de euro trebuie daţi înapoi şi eu mă bucur dacă primarul fotbalist a prevăzut acestă sumă în bugetul primăriei Găeşti. alexandru-opreaA doua consecinţă va fi corecţie de 100% pe tot POS Mediu dacă nu au fost realizaţi indicatorii. 110 milioane de euro înseamnă corecţie pe care cred că primarul fotbalist a prevăzut-o în bugetul local  şi nu în ultimul rând trebuie dată înapoi acea cotăî de co-finanţare, acel împrumut de 540 de miliarde lei vechi pe care Compania de Apă  l-a luat prin mandatarea celor din ADI Apă… ”, a afirmat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

UAT Găeşti  a beneficiat de investiţii în valoare de 11 milioane de euro  prin POS Mediu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google