JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Alexandru Oprea: Fac apel la domnul „Aeroport-Săpuie” şi domnul „Luceafăr de la Buzău”, să se preocupe de organizarea PNL şi nu de problemele interne ale PSD

Autor:

Data: 3 octombrie 2016, 15:59

Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea a taxat dur atitudinea conducerii PNL Dâmboviţa care săptămâna trecută a remis un comunicat de presă prin care făcea apel la social-democraţii dâmboviţeni ce se aflau la Conferinţa Extraordinară a PSD, să nu voteze lista candidaţilor PSD Dâmboviţa  pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Alexandru Oprea a făcut public apel către conducerea PNL Dâmboviţa să se preocupe de organizarea PNL şi nu de problemele interne ale PSD: Vreau să spun că este un act de o gravitate deosebită. Nu ştiu de când o formaţiune politică are dreptul  de a ingera şi a face ingerinţe în activitatea  internă a unei alte formaţiuni politice. Înţeleg faptul că nu au electori , înţeleg faptul că sunt în pană de idei, înţeleg că au o hemoragie a comunicatelor de presă  pe care le dau în spaţiul public dar cred că trebuie să aibă şi o limită a bunului simţ şi o decenţă şi pe acestă cale , fac apel la domnul de la „Bobocu”, că nu-i spun paraşutist,  ştiţi că la Bobocu este o Unitate de paraşutişti  a Armatei Române, şi la  domnul Aeroport-Săpuie, să se preocupe de organizarea PNL şi nu de problemele interne ale PSD.alexandru-oprea Înţeleg că există o preocupare deosebită pentru că le-a dispărut din  conducerea partidului  protectorul. Înţeleg că şi domnul Săpuie şi domnul Luceafăr de la Buzău  erau în siajul  acelui conducător vremelnic  şi există o îngrijorare de modul cum va arăta lista de deputaţi şi senatori.  Nu în ultimul rând vreau să atrag atenţia că PSD a avut totdeauna  o conducere legată de judeţul Dâmboviţa, pe când PNL, întotdeauna   a avut conduceri impuse…  Eu cred că am demonstrat şi în cadrul Conferinţei că suntem capabili  să facem un exerciţiu democratic ”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea. Nu în ultimul  rând liderul PSD Dâmboviţa a ţinut să sublinieze faptul că întotdeauna PNL Dâmboviţa a avut conducere impusă de la centru , lucru care în istoria PSD Dâmboviţa nu s-a întâmplat niciodată.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google