JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În centrul civic al comunei  Voineşti,  a fost realizată o parcare la standarde europene

Autor:

Data: 26 septembrie 2016, 14:34

De la o lună la alta, comuna dâmboviţeană Voineşti  se poate mândri cu investiţii noi.parcare-voinesti1 Autorităţile locale şi-au dat tot interesul şi într-un timp foarte scurt au reuşit să amenajeze în centrul civic al comunei, o parcare la standarde europene. Investiţa s-a ealizat din bugetul local şi se ridică la suma de 110.000 lei. parcare-voinesti-3Vorbim de o parcare în suprafaţă de 900mp cu  36 de  locuri, din care 13 locuri  sunt rezervate locuitorilor din blocul 1 și blocul 2 și un loc rezervat persoanelor cu dizabilită i. Toate cele 14 locuri rezervate sunt personalizate. Totodată această parcare reprezintă  şi un loc de recreere şi de relaxare. S-au montat băncuţe,  s-a plantat tuia, s-au aplasat coşuri de gunoi, iluminatul este ultramodern, parcarea este supravegheată video: ” Lucrările pentru amenajarea parcării în centrul civic al comunei au fost finalizate. Dispunem astăzi de o parcare ultramodernă cu 36 locuri, din care 13 sunt rezervate locuitorilor din blocul 1 și blocul 2 și un loc rezervat persoanelor cu dizabilită i. Toate cele 14 locuri rezervate sunt personalizate. Am reușit, prin finalizarea acestui proiect, să decongestionăm circula ia în centrul comunei și să asigurăm o bandă specială pentru mașina de pompieri și ambulanţa SMURD. Valoarea totală a investi iei a fost de 110.000 lei, suporta i în totalitate din bugetul local”, a afirmat primarul Gabriel Dănuţ Sandu.parcare-voinesti

Edilul Gabriel Dănuţ Sandu  ne-a spus că prin realizarea acestui proiect, s-a reuşit  decongestionarea traficului  în centrul comunei și  s-a asigurat o bandă specială pentru mașina de pompieri și ambulan a SMURD.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google