JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Simona Nae, Sore şi Trupa Iris, show de excepţie la Serbările Băilor Pucioasa

Autor:

Data: 3 septembrie 2016, 22:34

Atmosfera de sărbătoare domeşte în oraşul de sub poalele Patranei. Ziua a doua dedicată manifestărilor organizate de Primăria și Consiliul Local Pucioasa cu ocazia Serbărilor Băilor Pucioasa a debutat cu Memorialul „DUMITRU DIACONESCU” –ediţia a IX-a-concurs de aeromodele, ziua porţilor deschise la primăria Pucioasa,cupa la şah, cupa la tenis,film pentru copii, şi alte activizăţi pentru copii. A urmat a doua seară cu muzică pentru toate genurile însă surpriza serii a fost show-ul muzical oferit de Trupa Iris-solist Cristi Minculescu.Înainte de concert, Trupa Iris a susţinut şi o conferinşă de presă.
alexandra stan la pucioasaAu mai urcat pe scenă şi au încălzit atmosfera la Pucioasa, Simona Nae şi Sore. iris la pucioasaSeara a fost încheiat de recitalul Trupa Iris-solist Cristi Minculescu, show aplaudat îndelung de publicul spectator destul de numeros. Duminică, pe scenă vor urca renumiţi interpreţi de muzică populară.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google