JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Drumul de la Unitatea Militară de la Gară începe să prindă contur

Autor:

Data: 30 august 2016, 21:30

Prin demersurile susţinute ale CJ Dâmboviţa, drumul de la Unitatea Militară de la Gară, legătură  rutieră între DJ 720 E – Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişt, a primit finanţarea necesară prin Ordin al Ministerului Dezvoltării Regionale în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, suma alocată fiind de 12.117.510 lei, inclusiv TVA.Deja conducerea CJ Dâmboviţa a  început demersurile necesare pentru a parcurge toate etapele necesare demarării investiţiei. Preşedintele CJ Dâmboviţa este încrezător că anul acesta lucrările pot începe  însă dacă timpul nu va permite în primăvară se va începe în forţă. adrian tutuianu si jean carstoiuNu este o investiţie uşoară şi acest lucru l-a spus chiar preşedintele CJ, după o vizită în teren :

Observaţi că am tăiat o parte din vegetaţie  însă am întrerup  pentru că SC LDP nu are mijloacele tehnice de defrişările. De aici începe drumul de legătură , din şoseaua de centură  până în centru de la unitatea militară de la Gară cu legătură în Aleea Trandafirilor  şi la Gară. Noi suntem în situaţia  următoare: contractual de finanţare   a fost încheiat, avem repartizată suma de 12.000.000 de lei, începem în maxcimum două săptămâni procedura de achiziţie publică, acum lucrăm la caietul de sarcini şi scoatem la licitaţie proiectareplus execuţie  ca ssă scurtăm timpul necesar executării. Preconizez că până la sfârşitul anului vom avea un câştigător şi dacă vremea ne va permite vom începe lucrările anul acesta, dacă nu le vom începe în primăvară ”, a afirmat Adrian ţuţuianu. Pe o porţiune din acest drum deja au început lucrările de defrişare, vor urma lucrări de de demolare şi chiar de desecare pentru că în zonă au existat nişte iazuri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google