JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa este în plin proces de realizare

Autor:

Data: 30 august 2016, 20:26

Se lucrează la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa. Obiectivul de investiţie este amplasat pe o suprafaţă  de teren la fosta Unitate Militară de la Gara Târgovişte . Investiţia cu tot cu clădire şi dotările necesare se ridică la 3.600.000  de lei  şi este realizată de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  a făcut o vizită de lucru la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa:

Lucrarea pe care o vizităm  reprezintă Centrul pentru coordonarea serviciilor de intervenţii , un Centru ISU pe care CJ s-a obligat să-l facă  atunci când s-a tranferat în proprietatea judeţului , suprafaţa de 26 de hectare de teren  care aparţineau Ministerului de Interne prin hotărâre de Guvern. O a doua obligaţie este de a da 10 locuinţe  pentru angajatii MInisterului de Interne,Politie şi jandarmi, câte cinci fiecare. La acest Centru ISU am avut două etape de lucrări. Etapa I care este finalizată cu mici excepţii  şi are o valoare de 1.500.000 de lei şi etapa II care are o valoare de 2.100.000 de lei şi urmează. Pe etapa I, constructorul a fost Iulcover iar pe etapa II, constructor este Paulus şi termenul de execuţie este de 4 luni. Problemele pe care le avem sunt legate de proprietatea terenului şi de realizarea  unor lucrări care sunt absolut necesare pentru  funcţionarea normal a Centrului. Mâine am să  merg la secretarul de stat, Raed Arafat  să-l rog să se implice în rezolvarea problemei  pe 200 de mp de teren, aflaţi în dispută între inspectoratul de Jandarmi şi CJ, dispută înseamnă că nu avem acte pe ei , pentru că Inspectoratul de Jandarmi este de accord să facem această translatare dând la schimb în altă parte.  ”, a declarat Adrian Ţuţuianu.adrian tutuianu

Fosta Unitate Militară de la Gara Târgovişte se întinde pe o suprafaţă de 26 de hectare. Activele acesteia au fost cedate, în 2010, prin Hotărâre de Guvern, Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În raportul anexat hotărârii se arată că Ministerul Afacerilor Interne a impus Consiliului Judeţean să asigure şi să amenajeze  acest Centru Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Dâmboviţa precum şi  asigurarea a 10 locuinţe pentru angajaţii MAI.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google