JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pe DJ 710 A Diaconeşti – Vârfuri – Valea Lungă se execută lucrări de punere în siguranţă. Proiecte ambiţioase pentru comuna Valea Lungă

Autor:

Data: 30 august 2016, 13:22

Pe DJ 710 A Diaconeşti – Vârfuri – Valea Lungă, unde în anul 2013, mai multe zone au fost afectate de calamităţi , se desfăşoară ample lucrări de punere în siguranţă şi acestea vor continua şi anul viitor. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a făcut o vizită de lucru în zonele respective.Una dintre zonele afectate se află pe raza comunei Valea Lungă , unde alături de preşedinte a fost şi primarul Emil Negru: “ După cum aţi observant mai sunt două zone cu alunecări de teren şi rupturi masive din DJ 710 A Diaconeşti – Vârfuri – Valea Lungă . Suntem la prima zonă în fază de achiziţie publică iar aici suntem în zona unde este în lucru cu achiziţie publică, cu proiectare şi execuţie şi le vom face lucrările anul viitor iar pentru ceea ce aţi văzut astăzi, lucrat de SC MARISTAN, din discuţiile cu patronul firmei, lucrările vor fi finalizate în următoarele două săptămâni şi rămân să le plătesc lucrări care sunt executate în avans”, a afirmat Adrian Ţuţuianu .

Proiecte ambiţioase pentru comuna Valea Lungătutuianu si primar emil negru valea lunga

Primarul Emil Negru s-a arătat încrezător în sprijinul preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu şi speră ca în perioada următoare să demareze o serie de proiecte importante pentru comuna Valea Lungă. În primul rând a spus că are în vedere realizarea a 1,37 km de asfalt în baza unei asocieri cu CJ Dâmboviţa.
Pentru început sper şi sunt convins că voi avea sprijinul preşedintelui CJ pentru o asociere ce vizează 1,37 km de asfalt . Încercăm să aducem şi Şcoala de Centru la nivel European, deja am chemat un proiectant . vRem să realizăm şi un proiect privind dublarea capacităţii de apă potabilă pentru că aici, pe perioada de vară avem probleme cu apa… Reţeaua a fost realizată pentru 1200 de gospodării iar acum avem racordate 1700 de gospodării ”, a afirmat primarul Emil Negru.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google