JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

La Pucioasa se vor finaliza cele două proiecte europene: Școala „Elena Donici Cantacuzino” şi modernizarea zonei turistice Pucioasa

Autor:

Data: 30 august 2016, 12:09

În oraşul Pucioasa se desfăşoară două proiecte importante cu finanţare europeană pe care noua administraţie îşi doreşte să le finalizeze cât mai repede. Este vorba despre o apărare de mal, un pod şi infrastructura în zona Diaconeşti unde primarul Constantin Ana şi preşedintele CJ au făcut o vizită de lucru. Oficialii au mers şi au vizitat şu investiţia de la Școala „Elena Donici Cantacuzino”, unde sunt o serie de deficienţe la Sala de sport şi la una dintre sălile ce vin în contact cu centrala termică :CONSTANTIN ANA SI ADRIAN TUTUIANU

Ne străduim să închidem cele două proiecte europene, respectiv Școala 4 unde suntem la 98-99% grad de realizare a lucrărilor şi sper ca într-o săptămână să fim gata cu orice lucrare şi intervenţie şi să facem toate formele pentru închidere. Proiectul pe care aţi mers este proiectul de modernizare a zonei turistice Pucioasa, Reabilitare şi modernizare drumuri de interes local, unde suntem la peste 90% grad de realizare a lucrărilor, sunt lucruri de fineţe şi sper să le rezolvăm rapid.Aceasta este situaţia de faţă şi acestea sunt singurele două şantiere deschise. În plus cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca pe 31 august va depune un proiect pe Axa 7, m-am sfătuit şi cu domnul preşedinte pentru că orice eroare ar costa foarte mult , este un proiect de 5 milioane de euro care, deşi nu este în conformitate cu ideea sa de modernizare, fiind lucrat de pe vremea fostului primar, va fi depus, găndind că „va aduce un plus de valoare Staţiunii Pucioasa”., a declarat primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana.
Sunt pregătite în Dâmboviţa 207 proiecte noi cu finanţare pe OG 28 cu o valoare de peste 700.000.000 de lei. Dacă mergem pe media de 70-80 de milioane pe an, deci avem proiecte pentru 10 ani. Evident contează şi momentul depunerii, dar contează şi care sunt priorităţile în fiecare an ale Ministerului de Finanţare. Acum aşteptăm o decizie de la Ministerul de Finanţe legat de introducerea la finanţare a şcolilor care nu au autorizaţie de construcţie sau şcoli, grădiniţe şi creşe pentru care s-au cerut bani pentru modernizări şi cred că ar fi normal, dar nu ştiu dacă se va realiza, ca Ministerul să acorde importanţă maximă lucrărilor de apă şi canal”, a afirmat preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu.
Edilul oraşului Pucioasa, Constantin Ana are pregătit şi un alt proiect pe care vrea să-l depună zilele acestea, este vorba tot de un proiect cu finanţare europeană.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google