JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tânăr cu interdicție de acces depistat de jandarmi  la  meciul  de  fotbal   C.S.M. Flacăra Moreni – C.S. Boldești

Autor:

Data: 25 august 2016, 11:02

 

Miercuri, 24 august a.c., înainte de începerea partidei de fotbal dintre echipele C.S.M. Flacăra Moreni și C.S. Boldești, jandarmii au depistat în interiorul arenei sportive un suporter al echipei gazdă care avea interdicție de acces.batausi jandarmi

În urmă cu două săptămâni suporterul fusese sancționat contravențional fiindu-i aplicată și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competiții și jocuri sportive pentru o perioadă de 6 luni, dar a încălcat această interdicție, chiar dacă luase la cunoștință de sancțiunea aplicată de oamenii legii.

Tânărului în vârstă de 25 de ani din Moreni i s-au întocmit actele de sesizare pentru “încălcarea interdicției de a se afla în arena sportivă unde se desfășoară o competiție sau un joc sportiv pentru care i s-a aplicat sancțiunea complementară de interzicere a accesului”, care au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Pe parcursul meciului de fotbal care s-a disputat pe stadionul “Flacăra” din municipiul Moreni , jandarmii au fost prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a acestuia pentru prevenirea şi combaterea faptelor care puteau conduce la tulburarea ordinii publice.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google