JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ciprian Prisăcaru lasă politica pentru funcţia de preşedinte al CSM Târgovişte

Autor:

Data: 18 august 2016, 20:55

Se pare că în ultima perioadă, unii liberali dâmboviţeni, tind să-şi consolideze cariera profesională, lăsând pe ultimul loc cariera politică. Un exemplu este Ciprian Prisăcaru, care în urmă cu o săptămână şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte PNL Târgovişte, ulterior a fost numit prim-vicepreşedinte PNL Dâmboviţa iar joi, 18 august, în cadrul unei conferinte de presă a PNL Dâmboviţa, preşedintele Cezar Preda a anunţat că Ciprian Prisăcaru îşi dă demisia din CLM Târgovişte şi va renunţa şi la funcţiile politice pentru că a ales să se înscrie la concursul pentru  funcţia de preşedinte al CSM Târgovişte, club subordonat primăriei municipiului Târgovişte. Declaraţia lui Cezar Preda a fost puţin ironică,  făcând trimitre şi la cazul fostului liberal Claudiu Dumitrescu, actualmente social-democrat cu acte în regulă şi manager al Spitalului judeţean de Urgenţă Târgovişte:

“ În ceea ce  priveşte cu ce a făcut fostul preşedintele Ciprian Prisăcaru, mi se pare că v-a adus întâi vouă la cunoştinţă, înainte de a adduce la cunoştinţă organizaţiei. Ştiţi bine traseul domniei sale, dorinţa de a performa într-o carieră profesională. Eu am mai întâlnit o asemenea abordare la un doctor, mi se pare că era prieten cu Ciprian, şi tot aşa pentru o mare carieră profesională  s-a dus director de spital. Acum se duce director la CSM. I-am urat succes, am fost înştiinţa, am vorbit cu el .A fost ales prim-vicepreşedinte iar oferta aceasta i-a fost făcută după, adică după s-a luminat profesional… A anunţat pe facebook  că la prima şedinţă a CLM îşi va da demisia din funcţia de consilier municipal şi va renunţa şi la funcţia politică… E clar, din politică se iese ori bolnav, ori mort. Dacă decizi să ieşi din politică elegant sau nu atât de veridic, spui că te duci pe carieră profesională, el a ales această chestiune… Eu cred că Ciprian a luat o decizie care-i oferă lui anumite satisfacţii profesionaleacum şi eu cred că i le oferă “, a declarat Cezar preda, preşedintele PNL Dâmboviţa.

 Ciprian Prisăcaru a făcut o declaraţie de presă, care se bate cap în cap cu declaraţia lui Cezar Preda: “I-am transmis preşedintelui Cezar Preda, că am ales să mă înscriu la concursul  pentru preşedinte al CSM Târgovişte. Este profesia, sunt un profesionist,  după câte se pare un profesionist apreciat în managementul sportive, am o experienţă  şi o  maturitate profesională  care îmi permite să răspund la acest lucru. În ceea ce priveşte activitatea mea politică, am spus de ieri,  de cînd am depus dosarul că nu are absolute nicio legătură  cu activitatea mea profesională . Nu mi-am dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte , doar am renunţat la calitatea mea de preşedinte PNL Târgovişte. Sunt în continuare prim-vicepreşedinte al PNL Dâmboviţa  şi merg în continuare cu PNL. Nu este o favoare din partea nimănui, este un concurs pe care primăria municipiului Târgovişte  îl organizează şi după cum ştim CSM Târgovişte este cel mai important club al momentului din Târgovişte dar şi din judeţ, cu rezultate deosebite … şi cred că experienţa profesională mă recomandă… Nu o să-mi dau demisia astăzi din CLM Târgovişte, concursul pentru preşedinte al CSM Târgovişte are loc în două zile , pe data de 25 şi pe data de 29 august. Prin urmare, dacă voi ieşi câştigător din  acest concurs, după acest lucru voi vedea ce fac mai departe pentru că  eu nu vin de pe stradă ”, a afirmat Ciprian Prisăcaru.

Un lucru este foarte clar, Ciprian Prisăcaru s-a înscris în cursa pentru funcţia de  preşedinte al CSM Târgovişte iar dacă va câştiga concursul, îşi va da demisia din CLM Târgovişte iar în ceea ce îl priveşte pe plan politic, vom vedea care sunt deciziile.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google