JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Strada  Udrişte Năsturel  din microraionul nr. IV al municipiul Târgovişte se modernizează

Autor:

Data: 17 august 2016, 12:41

La nivelul municipiului Târgovişte continuă  lucrările de modernizare a infrastructurii. S-a deschis deja  şantierul de lucrări pe strada  Udrişte Năsturel  din microraionul nr. IV al  municipiul Târgovişte. Primarul Cristian Stan a făcut o vizită de lucru pe şantier şi a prezentat proiectul ce vizează modernizarea străzii Udrişte Năsturel. asfaltare targovisteVor fi amenajate parcările, trotuarele, spaţiile verzi, se va moderniza iluminatul public într-un cartier în care, de foarte mult, nu au fost realizate astfel de lucrări:

Discutăm  de o nouă zonă pe care Primăria Municipiului Târgovişte o va reabilita din fonduri proprii. Vorbim de aproximativ 2000 de mp, lucrări ample  pentru refacerea trotuarelor, pentru preluarea apelor pluviale , ridicare la cote a cămninelor , asfaltări, iluminat public. Această urmează să fie transformată radical. Se mai lucrează în Târgovişte la Grădiniţa nr.9, la Clubul pentru pensionari, în Cartierul Matei Voievod. Avem licitaţia deschisă pentru Priseaca şi se solicită clarificări. Se lucrează la Piaţa Mihai Viteazul. Sunt lucrări pe care vrem să le finalizăm în această toamnă.”, a afirmat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Investiţia se realizează din bugetul local şi are ca termen de finalizare trei săptămâni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google