JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

MARCHAND SRL lămureşte situaţia din Parcul Industrial Priboiu

Autor:

Data: 16 august 2016, 15:24

Subscrisa MARCHAND SRL, cu sediul social în Magurele, str. Codrului, nr.42-44, jud. Ilfov, înregistrată sub nr. J23/2/2009 în Registrul Comerțului, având CUI 425257, punct lucru Parc Industrial Priboiu, Com. Branesti, Al. Sinaia, nr.60 C, jud. Dambovita, reprezentată de legal prin Director General – Predusel Paul, prin prezenta, cu privire la articolul de presa publicat de institutia dvs. sub titulatura «Dezastru Ecologic la Vulcana Pandele », avand in vedere prevederile art.4 Legea 504/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, va remitem urmatorul:
COMUNICAT

Prin care va aducem la cunostinta urmatoarele aspecte :
– Activitatea desfasurata de societatea noastra este una specifica fabricilor de procesare membrane naturale la nivel national, realizata in conformitate cu standardele de calitate prevazute de legislatia nationala si comunitara in vigoare. La nivel national mai exista alte cateva fabrici de profil care desfasoara acelasi tip de activitati.
– Fluxul tehnologic este avizat de institutiile de resort ale statului ca: Agentia Nationala de Mediu, Apele Romane, Directia Sanitar Veterinara, etc. si este asigurat printr-o linie tehnologica de calitate superioara la standardele cele mai inalte de performanta si eficienta.
– In cadrul controlului efectuat de Garda Nationala de Mediu din data de 15.07.2016 s-a constatat respectarea normelor legale privind factorii poluatori, asa cum rezulta din Nota de Constatare intocmita cu aceasta ocazie, aspect menit sa sublinieze faptul ca activitatea desfasurata de noi nu genereaza factori poluatori olfactiv in cote sesizabile la nivelul descris de locatarii satelor vecine Parcului Industrial Priboiu.
– Fata de aceste constatari si in virtutea bunei credinte si a bunelor intentii manifestate de societatea noastra in calitate de investitor in Parcul Industrial Priboiu, va adresam invitatia de a delega reprezentantul dvs. la sediul punctului nostru de lucru din incinta Parcului pe considerentul unei intelegeri optime si obiective a situatiei si informarii corecte asupra situatiei prezentate de dvs.
– Apele uzate care rezulta din activitatea noastra de productie sunt deversate in Statia de Epurare din incinta Parcului Industrial, cu care colaboram, si nu direct in raul Ialomita. Astfel ca societatea noastra nu poarta raspunderea pentru modalitatea de desfasurare a activitatilor statiei de epurare. Mai mult decat atat, la solicitarea expresa a istitutiilor statului, locatarilor si Primariei Branesti, am oferit intregul sprijin societatii care detine statia de epurare pentru eficientizarea activitatilor acesteia in sensul atenuarii efectelor factorilor poluatori.

Pe cale de consecinta, avand in vedere dispozitiile art.5 Legea 504/2002, va adresam solicitarea de a publica precizarile noastre, in termen de 3 zile de la data primirii prezentei.

Va multumim aticipat.

SC MARCHAND SRL

MARCHAND SRL

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google