JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Turistă accidentată ajutată de salvatorii montani

Autor:

Data: 11 august 2016, 21:24

O turistă aflată în dificultate în Masivul Montan Bucegi, a fost ajutată de jandarmii montani şi salvamontişti.

Astăzi, 11 august a.c, în urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii din cadrul Postului Montan Peștera împreună cu Salvamont Salvaspeo Dâmbovița au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unei persoane accidentate.
Turista, o femeie în vârstă de 50 de ani, din Galați care se afla cazată la campingul Zănoaga a plecat împreună cu soțul într-o drumeţie pe traseul montan Peștera – Vf. Omu. La un momentdat, la întoarcere în zona Telecabina Peștera, femeia a alunecat şi s-a accidentat din cauza ploii torențiale, fiind în imposibilitatea de a-și mai continua deplasarea.
Ajunşi la faţa locului, în punctul “Valea Șugărilor” jandarmii montani şi salvamntiştii i-au acordat turistei măsurile de prim-ajutor, deoarece aceasta prezenta o fracturră la membrul inferior drept.
Turista accidentată a fost transportată în condiţii de siguranţă până la Refugiul Salvamont Dâmbovița, de unde a fost preluată de un echipaj S.M.U.R.D. de la Fieni şi condusă la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru continuarea investigaţiilor medicale de specialitate.jandarmeria montana

Acţiunea de salvare s-a încheiat cu succes după 2 ore.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google