Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Strada 8 Martie a fost modernizată şi se lucrează şi pe străzile Udrişte Năsturel şi Dinu Lipatti

Autor:

Data: 10 august 2016, 11:09

În mai puţin de o lună, a fost modernizată şi strada 8 Martie din microraionul nr. 12 al municipiului Târgovişte. Lucrarile de modernizare au  presupus asfaltarea unei suprafete de 5000 mp, amenajarea trotuarelor şi parcărilor, intervenţii la sistemul de canalizare pluvial. Această stradă  nu este de a inclusă în PIDU B, drept pentru care a fost  modernizată din bugetul local, valoarea investiţiei fiind de  400.000 de lei.Primarul Cristian Stan, viceprimarii Carmen Holban şi Cosmin Bozieru şi city managerul, Liviu Stoica au făcut o vizită în teren la acest obiectiv de investiţii, finalizat După finalizarea investiţiei de pe strada 8 Martie eforturile administraţiei municipale de modernizare a infrastructurii vor viza microraioanele nr. IV si V, cartiere în care de foarte mult timp administraţia publică locală nu a intervenit serios. S-au deschis două noi şantiere, de data aceasta în microraionul nr. IV, în zona adiacentă străzilor Udrişte Năsturel şi Dinu Lipatti.cristian stan

Vor fi amenajate parcările, trotuarele, spaţiile verzi, se va moderniza iluminatul public. Aceste lucrări vor continua şi în perioada următoare astfel încât, până la venirea sezonului rece, cât mai multe zone din oraş să fie îmbunătătite din perspectiva infrastructurii urbane:

Ne aflăm pe stra 8 martie din municipiul Târgovişte, o stradă care a făcut obiectul unui program de reabilitare  pe fonduri de la bugetul local al municipiului Târgovişte, o stradă care nu a fost prinsă în zona PIDU. S-au asfaltat undeva la 5000 de mp, s-au realizat lucrări de amenajare a trotuarelor, lucrări la sistemul de canalizare pluvial. Zona s-a schimbat radical faţă de cum arăta înainte. Mai avem lucrări în microraionul IV, pe străzile străzilor Udrişte Năsturel şi Dinu Lipatti. Am publicat în SEAP licitaţia pentru Priseaca, urmează  şi celelalte două loturi de străzi. Săptămâna viitoare sper să scoatem la licitaţie şi ceilalţi 5 km de drumuri asfaltate  pentru Târgovişte  ”

Deja a fost publicată în SEAP şi licitaţia pentru asfaltarea străzilor din Priseaca.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google