JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Președintele Consiliului Județean încearcă să-i convingă pe primari să cheltuiască banii pe Ordonanța 28/2013

Autor:

Data: 4 august 2016, 14:10

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, este nemulţumit de faptul că primarii dar şi constructorii nu se grăbesc să execute lucrările pe care le au în localități și să facă cereri de decontare pe Ordonanța 28/2013. Potrivit președintelui CJ, până la această dată, judeţul Dâmboviţa a accesat pe  Ordonanța 28/2013 suma de 40.326.269 de lei. adrian tutuianuȘeful forului administrativ județean susține că la momentul actual există două localităţi,  care nici măcar nu au făcut  achiziţia publică pentru investiţiile pe Ordonanța 28/2013:  „Am făcut o analiză la zi a decontarilor pe OG 28, ritmul este în continuare nesatisfăcător. Este greu de înţeles de ce anumite societăţi comerciale nu lucrează, este greu de înţeles de ce unii dintre primari nu se implică  în realizarea unor proceduri care sunt obligatorii  pentru derularea acestor lucrări. Şi vă dau exmplu, nu fac achiziţia publică, avem la unele bani de un an şi jumătate, de exmplu la Băleni unde avem finanţare pentru o şcoală. Şi la Tărtăşeti avem alocare financiară şi contract de finanţare pentru apă şi canal. Astăzi, judeţul Dâmboviţa a accesat 40.326.269 de lei, înseamnă cam jumătate din  ce am avut anul trecut. Sper ca ritmul să fie îmbunătăţit, inclusiv la noi, la CJ unde LDP are de făcut mai multe lucrări  şi să ducem ritmul de decontare  mai sus decât anul trecut. Eu speram la 1000 de miliarde dar se pare că nu am cu cine să rezolv aceste lucruri. Anul trecut am fost în primii trei la nivel de ţară însă anul acesta din păcate nu suntem în primii 10. ”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Președintele Consiliului Județean încearcă să-i trezească din amorțeală pe primarii  din Dâmbovița și să-i convingă să cheltuiască banii .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google