JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

6.000.000 de lei pentru investiţiile din sistemul sanitar dâmboviţean. Demersurile conducerii CJ la  Ministerul Sănătăţii au dat rezultate

Autor:

Data: 4 august 2016, 14:14

Investiţiile din sistemul sanitar dâmboviţean au primit o parte din finanţarea de la Ministerul Sănătăţii.Demersurile făcute de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu  au avut rezultate. spital targovisteLa începutul săptămânii, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a anunţat că aproximativ 6.000.000 de lei au fost alocate de mInisterul sănătăţii pentru următoarele investiţiile:  Staţie de producere oxigen medicinal loa Spitalul judeţean de Urgenţă Târgovişte, un aparat de radiologie la Spitalul Orăşenesc din Pucioasa ,  Reparaţie capitală Sanatoriul TBC Moroeni –corpul central şi Reparaţie capitală de la Dispensarul TBC din Târgovişte:  „Insistenţele noastre de şapte luni de zile ţi-au atins în parte scopul. Am primit cu mare bucurie de la Ministerul Sănătăţii că avem nişte alocări financiare . La Spitalul Judeţean de Urgenţă avem 2.866.000 de lei, adică banii necesari pentru Staţia de producere oxigen medicinal.  O sumă de 630.000 de lei la Spitalul Orăşenesc din Pucioasa  pentru un aparat de radiologie. În total avem 3.496.000 de lei din care în trimestru 3 avem   2.866.000 de lei şi în trimestrul 4 avem 630.000 de lei. Printr-o a doua adresă  am primit 2. 884.000 de lei  pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă-Reparaţie capitală Sanatoriul TBC Moroeni –corpul central în valoare de 1.444.000 de lei , sigur că înseamnă foarte puţin faţă de valoarea lucrării  care este de 5 milioane de euro  dar am intrat deja într-un program de finanţare şi  o să venim cu o solicitare suplimentară şi mai avem alocaţi 1.440.000 de lei  petru Reparaţie capitală de la Dispensarul TBC din Târgovişte. Vom fi în măsură ca în două luni de zile să terminăm aceste lucrări cu precizarea  că toţi banii ne vor veni în trimestrul 4. ”, a afirmat preşedintele CJ, Adrian Ţţuianu. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a ţinut să sublinieze faptul că aceste fonduri vor ajunge în Dâmboviţa în trimestrul patru până atunci va găsi înţelegere la constructori să lucreze la aceste investiţii şi ulterior le vor decontate lucrările executate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google