JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgovişte accesează fonduri europene pentru  dezvoltarea zonelor I.E. Florescu şi Romlux din municipiul Târgovişte

Autor:

Data: 2 august 2016, 11:32

Primarul Cristian Stan  a anunţat că unul dintre cele două proiecte cu  fonduri europene ce vizează populaţia aflată în risc de sărăcie şi excluziune socială, este gata şi urmează să fie depus. Este vorba de două proiecte care au o valoare totală de 12 milioane de euro şi care se adresează exclusiv persoanelor de etnie romă şi nonromă din zonele Romlux şi I.E. Florescu, zone defavorizate ale municipiului care acum au o şansă de dezvoltare socială cu fonduri  europene . Primul proiect care este gata vizează zona I.E. Florescu. Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan a spus că în cadrul celor două proiecte se va construi un after school, se va oferi o a doua şansă la educaţie persoanelor trecute de 18 ani, se vor acorda burse pentru copii, se vor da subvenţii de ucenicie, se vor reabilita şi moderniza 180 de locuinţe private din cele două zone ale municipiului şi de asemenea se va oferi asistenţă medicală la domiciliu pentru 550 de persoane.cristian stan Cele două proiecte vor fi accesate pe Programul Operaţional Capital Uman (POCU) : “Avem finalizată cererea de finanţare pentru unul dintre cele două  proiecte importante , fiecare in valoare de aproximativ 6 milioane de euro. Vorbeam în urmă cu două luni de aceste două proiecte care vizează zona I.E.Florescu şi zona Romlux. Primul dintre acestea care este gata de depus şi sperăm  ca pâna la finalul acesteri luni sau cel târziu până la jumătatea lunii septembrie să depunem şi cererea de finanţare . În afara activităţilor pe zona educaţiei , pe zona asistenţei sociale, avem şi acea activitate şi îmbunătăţirea condiţiilor dev locuit , 90 de locuinţe urmează să fie rehabilitate. Acest proiect este cu finanţare europeană prin POCU… De asemenea există şi o subvenţie de ucenicie pentru persoanele angajate în urma pornirii afacerilor ca urmare a granturilor, deci în afară de salariu vom avea 30 de beneficiari care vor primi câte 620 lei lunar, timp de 6 luni, pe acest program.”, a afirmat Cristian Stan. Edilul Cristian Stan dă asigurări că şi celălalt proiect vizând zona Romlux va fi pregătit în cel mai scurt timp.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google