JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. OFICIAL: Palatul Potlogi, deschis publicului iar pe 27 iulie va găzdui Comitetul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia

Autor:

Data: 19 iulie 2016, 13:41

Începând cu data de  30  iunie 2016, Palatul Potlogi a fost deschis oficial pentru public. Trebuie să menţionăm faptul că lucrările s-au finalizat încă din luna noiembrie a anului 2015 când a avut loc şi evenimentul de  inaugurare după finalizarea contractului de execuţie a lucrărilor. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 10 lei iar pentru copii de 5 lei.   Preşedintele CJ  Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat  săptămâna trecută că s-au încheiat şi procedurile de recepţie a lucrărilor şi, odată cu ele, s-a terminat şi contractul de finanţare. tutuianu viyita palatul potlogi 4Tot preşedintele CJ , Adrian Ţuţuianu a spus că  primul eveniment pe care îl va găzdui Palatul de la Potlogi este şedinţa Comitetului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia ce va avea loc pe 27 iulie: „ O altă preocupare pentru noi în această perioadă a  fost finalizarea contractului de la Palatul Potlogi. Pe 29 noiembrie 2015 am finalizat lucrările… Am avut o problemă majoră cu obţinerea autorizaţiei de funcţionare de la Inspectoratul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă…Acum vă pot preciza că la 30 iunie am finalizat şi recepţia şi obţinerea tuturor avizelor şi am  pus în funcţiune obiectivul de investiţii, oficial  pentru vizitatori. Biletul este de 10 lei  pentru adulţi şi 5 lei pentru copii şi sperăm să ne realizăm obiectivul proiectului… Vă precizez că pe data de 27 iulie vom organiza şedinţa Comitetului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi pentru că am dorit să dăm o anumită notă de eleganţă acestei şedinţe şi să aducem la cunoştinţa tuturor preşedinţilor de Consilii Judeţene din regiune acest proiect şi, de ce nu, să-i provocăm în a ne vizita judeţul. Vă precizez de asemenea că vom prelua, prin mine, în judeţul Dâmboviţa conducerea Comitetului pentru Dezvoltare Regională pentru un an începând cu 27 iulie. Cred eu că este bine, în condiţiile în care de acum începe analiza documentaţiilor pentru Programul Operaţional Regional”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Pentru un an de zile preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu va prelua şi şefia Comitetului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google