JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Preşedintele PSD Dâmboviţa: „Vom continua demersurile noastre de tragere la răspundere penală a celor care au plătit oameni”

Autor:

Data: 7 iunie 2016, 13:04

 Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu  a declarat în cadrul unei conferinţe susţinută după alegerile din 5 iunie că nu se va da bătut şi va continua demersurile de tragere la răspundere penală a celor care au plătit oameni  pentru a vota pe 5 iunie. Mai mult, liderul social-democrat a spus că va cere la ITM Dâmbovița să pună la dispoziție Revisalul unor instituții de presă, să  se vadă cine sunt angajații,  şi să vadă care este forma juridică prin care interlopii din Târgoviște au devenit oameni de presă în ziua alegerilor din 5 iunie 2016: „Legat de această campanie electorală, am avut un cadru legislativ nou, util pe fond dar care trebuie ajustat pe anumite aspecte. Este aberant să nu poți să ai sigla partidului pe materialele de promovare pe care le faci în perioada de precampanie electorală, ca și cum nu am fi parte a niciunui organism politic, sau a elementelor de identificare politică pe tricouri în timpul campaniei electorale. Dar cred că acest cadru nou legislativ va permite o curățare a fenomenului politic de interferențe cu lumea de afaceri și în același timp cu personaje din pătura foarte de jos a societății, cum sunt clanurile acestea interlope. adrian tutuianuAm constatat o absență totală a dezbaterilor reale pe programe, pe proiecte, nu am reușit să avem o dezbatere reală pe problemele majore ale județului. De asemenea este prima dată când nu a existat o dezbatere legată de Consiliul Județean și de perspectivele de dezvoltare ale acestui județ. Aș fi stat oricând la o dezbatere cu oricare dintre contracandidații mei, dar au fugit, cum spune românul, ca dracu de tămâie. Cu regret o spun, o bună parte a ceea ce se cheamă presă locală a abdicat total de la ultimele rămășițe ale meseriei. Nu mai vorbim de simpatii și opinii pro și contra, ci de înregimentarea unor soldați în slujba unor indivizi care cumpără orice, partide, mașini, voturi, oameni. Am fost trist să văd la Ulmi că, de exemplu, unii indivizi de cea mai joasă speță din municipiul Târgoviște și din împrejurimi purtau ecusoane de presă. O rușine… Oameni analfabeți, violenți, rudimentari, să pretindă că reprezintă presa. Toți interlopii erau acreditați. Nu în ultimul rând am constatat prezența în mod periculos și agresiv a lumii interlope în interiorul unor partide politice și mai multe tentative de corupere a electoratului. Vom continua demersurile noastre de tragere la răspundere penală a celor care au plătit oameni. Voi face și sesizări pentru falsele semnalări prin 112 a unor situații care în realitate nu existau. De asemenea voi cere la ITM Dâmbovița să ne pună la dispoziție Revisalul unor instituții de presă, să vedem cine sunt angajații, să vedem care este forma juridică prin care interlopii din Târgoviște au devenit oameni de presă”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa.  Adriuan Ţuţuianu a mai subliniat faptul că  la nivelul judeţului  Dâmboviţa există indivizi care cumpără orice, partide, mașini, voturi, oameni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google