JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Candidatul UNPR la primăria Răzvad, Petre Coman A FOST REŢINUT

Autor:

Data: 3 iunie 2016, 20:50

Petre Coman a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare pentru 30 de zile.
Comuna Răzvad rămâne în topul localităţilor unde incidentele electorale ţin capul de afiş la fel ca şi în anul electoral 2008. Injurii, îmbrâceli şi bătaie în Campania electorală de la Răzvad . Două doamne candidate ale PSD pentru Consiliul Local la Răzvad şi un simplu cetăţean, agresaţi de contracandidatul de la UNPR, Petre Coman şi gaşca sa. Scandalul a avut loc joi seară, când maşina în care se aflau cele două doamne , Bobirică Monica şi Ionela Şerban şi simplul cetăţean, Constantin Putinei , a fost blocată în trafic de candidatul UNPR, Petre Coman. Cele ce au urmat sunt foarte grave. Candidatul UNPR, Petre Coman le-a bruscat pe cele două doamne şi pe bătrânel, i-a scos din maşină şi a început de la buna lui putere să scotocească autorismul femeilor, susţinând că doamnele au bani şi pungi cu alimente pe care le impart cetăţenilor în scop electoral. Femeile speriate imediat au sunat la 112 şi la faţa locului s-au deplasat organele de poliţie şi jandarmii care au aplanat conflictul după care toţi cei implicaţi au fost chemaţi la audieri la Poliţia municipiului Târgovişte.

coman petre arestat

Doamnele de la PSD spun foarte clar că nu au oferit mită electorală niciunui cetăţean. Bătrânelul s-a ales şi cu două coaste fisurate în urma îmbrâncelilor, lucru confirmat la examenul medical şi consemnat în certificatul medico legal emis de Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa. Ionela Şerban şi simplul cetăţean, Constantin Putinei sunt părţi vătămate iar Bobirică Monica este martorul cheie în acest dosar. Petre Coman este cercetat în acest caz pentru ameninţare, lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe şi impidicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google