JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Târgovişte, de trei ani, Ziua de 9 mai, sărbătorită printr-un eveniment de excepţie „Primăvara clasică europeană”

Autor:

Data: 9 mai 2016, 22:41

De câtiva ani buni de zile autorităţile române s-au obişnuit să aniverseze pe 9 mai Ziua Europei sau Ziua victoriei împotriva fascismului, însă nu trebuie să uităm că 9 mai este şi – Ziua Independentei României cucerită cu pretul vieţilor celor peste 10.000 de eroi căzuţi în Războiul de Independenţă dintre anii 1877-1878.La Târgovişte, de trei ani, Ziua de 9 mai este sărbătorită printr-un eveniment de excepţie „Primăvara clasică europeană”, un concert de muzică clasică. Primăria Municipiului Târgovişte s-a asociat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru organizarea evenimentului „Primăvara clasică europeană”. Concertul de muzică clasică a avut loc anul acesta la Casa de Cultură a Sindicatelor .primavara clasica europeana Carmina Burana, a fost opera muzicală compusă de Carl Orff, prezentată publicului dâmboviţean şi susţinută de Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa alături de invitaţi speciali: Ana Mirescu (soprană), Iordache Basalic (bariton), Corul de copii „Bravissimo” şi Corul „Accoustic” din care fac parte şi o serie de componenţi ai Corului Operei Române sub bageta dirijorului Daniel Jinga. Spectacolul a fost prezentat de tenorul Vlad Miriţă.Primarul Cristian Stan a fost prezent pe tot parcului spectacolului. Casa de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit neîncăpătoare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google