JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Mesajul preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Autor:

Data: 29 aprilie 2016, 11:32

Dragi prieteni dâmbovițeni,
Sărbătorile care încununează Învierea Domnului seamănă mereu cu un nou început. Suntem mai aplecați către suflet, suntem mai îngăduitori, suntem mai împăcați cu noi înșine. De fapt, aceasta e minunea pe care o transferă Sărbătoarea către oameni, adunându-i pe toți laolaltă în valori și bună credință.
Este, cred, cel mai potrivit moment în care putem privi cu liniște și sinceritate la ceea ce suntem, ce am vrut să fim și ce am devenit. Avem de reflectat dacă ne-am urmat cu seriozitate calitățile cu care am fost dăruiți, dacă am crezut în noi înșine și am înmulțit talanții, cum spune pilda biblică. tutuianu adrian
Nu în ultimul rând, e timpul cel mai potrivit să ne privim unii în ochii altora și să oferim (înainte de a cere) înțelegere, bună cuviință și respect.
Mi-aș dori ca timpurile pascale să-și pună amprenta pe fiecare dintre noi! Vă doresc tuturor să vă bucurați de Marea Sărbătoare a Învierii, alături de familie, de prieteni, de oamenii dragi care vă înconjoară!

Sărbători Pascale Fericite!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google