Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Valea Dâmboviţei va fi reprezentată cu cinste în CJ Dâmboviţa din 5 iunie 2016

Autor:

Data: 26 aprilie 2016, 12:19

Social-democraţii dâmboviţeni au depus, luni 25 aprilie, lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean. Pentru CJ Dâmboviţa, PSD a pregătit o listă cu 44 de aspiranţi, primii 18 fiind consideraţi ocupanţi de locuri eligibile.Liderul PSD Dâmboviţa a spus că este o listă de candidați foarte bună, cea mai bună pe care a prezentat-o Partidul Social Democrat în ultimii ani, la ultimele competiții electorale.

Sunt cadre didactice universitare și cercetători , cu studi doctorale , juriști, economiști, ingineri, cadre didactice medici, un psiholog, un teolog, un arhitect și un tenor. Cei aflaţi pe locuri eligibile „acoperă toate zonele judeţului. Astfel, primarii PSD de pe Valea Dâmboviţei sunt mult mai motiovaţi să scoată un scor bun şi spunem acest lucru pentru că pe lista de candidaţi la CJ, Valea Dâmboviţei apare cu doi candidaţi pe locuri eligibile. Este vorba despre dr. inginer Daniel Comănescu, directorul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Voinești care se află pe locul 8 şi pe locul 13 se află Mihai Istrate,expert în accesarea de fonduri europene şi de fel din comuna Bărbuleţu .statiunea pomicola voinesti
Daniel Comănescu, directorul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Voinești ne-a mărturist că este onorat să facă parte din viitoarea echipă de consilieri judeţeni ai PSD şi totodată ne-a sublliniat faptul că este pentru prima dată când cetăţenii de pe Valea Dâmboviţei pot avea doi reprezentanţi în CJ. Directorul Staţiunii Pomicole Voineşti ne-a mai spus că atât preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu cât şi edilul localităţii Voineşti, Gabriel Sandu au susţinut în permanenţă bunul mers al Staţiunii Pomicole Voineşti. Dr. inginer Daniel Comănescu a fost numit directorul Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Voinești în anul 2013 iar de zeci de ani lucrează în cadrul acestei staţiuni.
Şi primarii PSD din zona Corbii Mari,Găeşti, Potlogi ,Titu , Nucet, Pucioasa, Vulcana Pandele, Moreni sunt motoivaţi şi ei să lupte pentru un scor bun şi astfel pot avea un consilier judeţean din zonă în CJ .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google