JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Terenul pe care se află parcarea Consiliului Judeţean, situat în faţa Cinematografului Independenţa, rămâne în proprietatea primăriei Târgovişte

Autor:

Data: 26 aprilie 2016, 13:31

Trecerea din domeniul public al municipiului Târgovişte în domeniul public al judeţului a unei suprafeţe de 1425 metri pătraţi , este un proiect de hotărâre care a fost respins în Consiliul Local Municipal Târgovişte. Este vorba despre terenul pe care se află parcarea Consiliului Judeţean, situat în faţa Cinematografului Independenţa, parcare care este folosită exclusiv de forul administrativ judeţean şi Prefectura Dâmboviţa, dar care se care se află în proprietatea primăriei. parcarea cjdCu nouă voturi pentru, şase voturi impotrivă şi două abţineri, proiectul a fost respins aşa că parcarea rămâne, cel puţin pentru moment, în proprietatea primăriei Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google