JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

LISTA COMPLETĂ. PSD Dâmboviţa a depus la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru Consiliul Județean Dâmboviţa

Autor:

Data: 25 aprilie 2016, 11:26

PSD Dâmboviţa a depus la Biroul Electoral Județean candidaturile pentru Consiliul Județean în vederea alegerilor locale din 5 iunie, la înregistrarea dosarelor fiind prezentă echipa partidului în frunte cu președinteleAdrian Ţuţuianu , care își dorește un nou mandat de patru ani.Este o listă cu oameni cu experiență în domeniile lor de activitate, care cu siguranță știu ce este de făcut pentru județul  Dâmboviţa. Au fost depuse şi un număr de 56.865 de semnături:

Eu cred că este o listă de candidați foarte bună, am curajul să spun că este cea mai bună pe care a prezentat-o Partidul Social Democrat în ultimii ani, la ultimele competiții electorale. Dacă facem o analiză statistică avem 29 de bărbați pe listă, 66%, avem 15 femei, 34%, avem 10 colegi sub 35 de ani, 21%. Media de vârstă a acestei liste este de 45 de ani. Dacă facem o analiză pe profesii, cadre didactice universitare și cercetători avem 5, cu studii doctorale avem 7 persoane pe această listă, avem 7 juriști, 9 economiști, 11 ingineri, 8 cadre didactice din învățământul preuniversitar, 2 medici, un psiholog, un teolog, un arhitect și un tenor. Am depus lista într-o zi ploioasă, dar ploaia aduce totdeauna bogăție și sunt convins că va fi bogăție și pentru Partidul Social Democrat, noi suntem mai modești decât domnul Miculescu de la PNL, noi ne-am propus doar 51%, adică 18 consilieri județeni și ne-am propus să câștigăm 60 de primării. Sunt convins că cele două obiective pe care ni le-am propus sunt perfect realizabile, sigur, prin munca susținută a noastră a tuturor și a echipei Partidului Social Democrat din fiecare localitate. adrian tutuianuÎn susținerea listei noastre vom depune mai multe bibliorafturi cu semnături, am strâns 56.865 de semnături. (…) Ne propunem dezvoltarea armonioasă a județului și a tuturor unităților administrativ teritoriale. Vom sprinini toate comunitățile locale, indiferent de culoarea politică a primarilor, este un angajament pe care mi l-am luat în 2012, am sprijinit pe toată lumea, chiar dacă uneori mi-am supărat proprii colegi de partid. Voi sprijini pe toți cei 89 de primari din județ să ducă la capăt proiectele în curs și să acceseze proiecte noi. Nu dorim să repetăm trecutul cu împărțirea județului pe culori politice. Vom sprijini toate comunitățile etnice și religioase, de la lucrări de infrastrucutură până la activități care țin de afirmarea propriei identități. Ca final, proiectul nostru este un proiect pentru binele locuitorilor județului Dâmbovița și se derulează sub ceea ce PSD și-a propus, să fie aproape de oameni. Eu îi rog pe cetățenii din județul Dâmbovița să voteze PSD, avem nevoie de primari buni în toate localitățile, avem nevoie de majorități în consiliile locale create în jurul PSD și ne dorim să avem o majoritate consistentă în Consiliul Județean, iar o majoritate consistentă înseamnă 18 consilieri și sigur vom asocia la guvernarea locală partenerii noștrii din ALDE și din Partida Romilor, cu care avem o înțelegere în județ. Ne dorim o majoritate cât mai largă în acest proiect”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

LISTA PSD Dâmboviţa pentru CJ Dâmboviţa

 1. Adrian Ţuţuianu
 2. Alexandru Oprea
 3. Corneliu Ştefan
 4. Claudia Gilia
 5. Alin Manole
 6. Liviu Stoica
 7. Adrian Dumitru
 8. Daniel Comănescu
 9. Mioara Costache
 10. Sache Neculaescu
 11. Mihai Stănescu
 12. Luminiţa Olaru
 13. Mihai Istrate
 14. Alexandru Diniţă
 15. Liviu Vasilescu
 16. Cezarina Necula
 17. Luciana Cristea
 18. Valeriu Fulga
 19. Iulian Oprea
 20. Luisa Greaca
 21. Florian Georgescu
 22. Claudiu Popescu
 23. Gheorghe Ivan
 24. Florina Mureşan
 25. Ionuţ Lăscaie
 26. Gabriela Caceamac
 27. Alin Niţescu
 28. Cornelia Stan
 29. Pavel Bărculeţ
 30. Cristina Ilinca
 31. Pojor Spânu
 32. Georgiana Niţă
 33. Mihai Petrescu
 34. Ruxandra Dragomir
 35. Nicolae Obrejan
 36. Ileana Nicolăescu
 37. Vlăduţ Niculae
 38. Florian Leotescu
 39. Marin Matei
 40. Georgeta Dumitru
 41. Constantin Cazacu
 42. Mircea Pătrascu
 43. Luminiţa Vasile
 44. Valentin Gîtman

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google