JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Dumitru Miculescu a intrat în cursa pentru CJ cu stângul. Opisuri lipsă şi semnături de susţinere fără adresă completă

Autor:

Data: 23 aprilie 2016, 20:05

PNL Dâmboviţa  a depus sâmbătă, 23 aprilie, lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa la Biroul Electoral de Circumpscripţie Judeţeană. Delegaţia care a adus dosarele cu lista candidaţilor (35 la număr şi cu rezervele 44 ) şi cu cele 14.000 de semnături adunate din judeţ pentru susţinerea candidaturilor a fost condusă de cei doi co-preşedinţi ai PNLDâmboviţa, Dumitru Miculescu cel care şi deschide lista şi deputatul Iulian Vladu. Când s-au luat la verificat dosarele cu cele 14.000 de semnături adunate din judeţ pentru susţinerea candidaturilor  s-a constatat că lipseşte din  fiecare dosar cu semnători un opis centralizator al listelor de susținători  pe fiecare localitate în parte  drept pentru care liberalii au luat înapoi dosarele cu semnături pentru a realiza aceste opisuri. Mai mult, o doamnă din cadrul BEJ Dâmboviţa a atras atenţia că într-un dosar cu semnături  din satul Căprioru nu este adresa completă.  Într-un final , liberalii au decis să facă opisuri doar pentru listele de semnături  care însumează 4323 de semnături, cerute prin lege însă la unele sugestii din cadrul BEJ, liberalii au ajuns la concluzia  că vor face opisuri pentru 5000 de semnături. dumitru miculescuLa ieşirea de la BEJ,  candidatul desemnat de PNL pentru a ocupa, în cazul unui rezultat bun la alegerile din 5 iunie, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean  Dâmboviţa a spus că nu  este o problemă  cu listele de semnături şi a mai subliniat care este obiectivul PNL  la alegerile din iunie : “Gânduri bune domnişoară! Să câştigăm alegerile din iunie domnişoară. Ăsta  este este obiectivul PNL.60% este scorul propus.Nu există o problemă cu listele s-au făcut  niste opisuri centralizatoare  iar potrivit BEC trebuia să se facă nişte opisuri pe fiecare localitate în parte. Le rezolvăm într-o oră şi le aducem… ”, a declarat Dumitru Miculescu . Despre o listă completă de candidaţi ai PNL pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa , nu vă putem spune nimic pentru că nu am primit-o de la PNL.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google