JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. PSD Răzvad  a depus dosarele de candidatură pentru Consiliul Local și funcția de primar al comunei Răzvad

Autor:

Data: 22 aprilie 2016, 22:50

PSD Răzvad  a depus vineri,  dosarele de candidatură pentru Consiliul Local și funcția de primar al comunei Răzvad la sediul Circumscripției Electorale Nr. 68  . Viceprimarul Emanuel Spătaru , este candidatul PSD pentru  funcţia de primar al comunei Răzvad şi are alături o echipă de oameni  dornici să lucreze pentru binele comunităţii din Răzvad:”Mi-am depus candidatura cu cele mai bune gânduri. Suntem foarte hotărâţi, foarte determinaţi să continuăm lucrurile bune în comuna Răzvad. Am alături o echipă care mă susţine şi vreau să cred că este una dintre cele mai bune echipe pe care PSD Răzvad o dă Consiliului Local , în ultimii ani . Sunt oameni cu experienţă care vin din toate domeniile   de  activiate şi vreau să cred că suntem o echipă câştigătoare la Răzvad ”, a declarat viceprimarul Emanuel Spătaru.emanuel spataru

De la eveniment nu a lipsit secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea care este şi preşedintele PSD Răzvad  şi a subliniat faptul că pe lista pentru CL Răzvad se găsesc foarte multe doamne şi că este convins de forţa femeilor în  politică:  “Eu cred că am reuşit să prezentăm  o echipă foarte bună după părerea mea. Am lângă mine foarte multe doamne  şi sunt convins de forţa femeilor în  politică, sunt convins  că vor adduce un plus valoare acestei echipe . Avem oameni care prin profesiile pe care le practică dovedesc că s-au realizat professional  şi sperăm să-şi aducă contribuţia şi din punct de vedere administrativ la ceea ce se întâmplă bun în Răzvad …Împreună cu această echipă, vom construi viitorul comunei Răzvad!… Cetăţenii din comuna Răzvad trebuie să aibă încredere în această echipă , vom continua lucrurile bune în cepute de PSD în Răzvad ”, a afirmat Alexandru Oprea.

Viceprimarul Emanuel Spătaru  s-a bucurat şi de prezenţa preşedintelui TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu care a spus că la Răzvad, faptele vorbesc de la sine :

La Răzvad s-a constituit o echipă puternică, adevărată , o echipă din care sunt bucuros să fac parte . Faptele vorbesc de la sine . Îl felicit pe Emanuel Spătaru  că şi-a asumat această candidatură. Le doresc succes şi împreună  să facem lucruri frumoase pentru comuna Răzvad”  a spus preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu.

PSD Răzvad   are un singur obiectiv, Victoria !

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google