JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Traian Nicolae, primarul oraşului Titu a plecat din PSD pentru că era controlat de instituţiile statului şi Ţuţuianu nu vroia să-l scape 

Autor:

Data: 18 aprilie 2016, 17:04

Primarul oraşului Titu  pe vremea când era în PSD a pozat  de nenumărate ori în victimă, motivând că partidul este de vină că-i vin controale la firmă . Acest lucru îl spune preşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu care a ţinut să facă publice  mai multe situaţii care arată adevarata faţă a primarului Traian Nicolae: “ Am avut discuţii extrem de dure când a venit să-mi spună mie  că are ceva cu PSD pentru că este controlat la firma proprie , ca şi cum cei care suntem pe scaune am face parte din structurile de putere  şi suntem imuni la control . Aveam cu el în fiecare săptămână câte o discuţie,  de ce a venit ANAF-ul să-l verifice  la fabrica de pâine? De ce venit ANAF-ul să-l verifice  la staţia de benzină? De ce venit ANAF-ul să-l verifice  la spaţiile  comerciale ?Traian Nicolae vroia să nu mai vină ANAF-ul şi de lucrul acesta să se ocupe  Ţuţuianu.Am avut discuţii  de ce unii din poliţie   care au fost pe aici au fost numiţi în funcţii publice  ca şi cum eu conduceam Poliţia Română…Acesta este adevărul şi astăzi este un moment al adevărului  şi dumneavoastră trebuie să cunoaşteţi şi faţa pe care nu o vedeţi în fiecare zi”, a declarat Adrian Ţuţuianu. Preşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu a spus că locuitorii oraşului Titu sunt la momentul adevărului şi trebuie să cunoască şi adevarata fată a primarului Traian Nicolae.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google