JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. EXPLOZIV! Dovedit cu acte că a fost turnător al Securităţii  şi a obţinut certificat de revoluţionar pentru a scăpa de taxe şi impozite , Petre Coman vrea să fie primar la Răzvad

Autor:

Data: 18 aprilie 2016, 21:15

Condamnat la închisoare pentru ultraj şi  furt calificat dar totodată dovedit cu acte  că a fost turnător al Securităţii! Acestea sunt principalele calităţi cu care se poate lăuda  candidatul UNPR,la primăria  Răzvad. Chiar dacă   documente legale certifică aceste calităţi, domnul în cauză neagă toate aceste adevăruri: „Cum să colaborez cu vechea Securitate? Înseamnă că am fost securist iar cine mă acuză să şi probeze ”, a afirmat Petre Coman .

Detalii explozive ies la iveală despre unul dintre cei mai controversaţi  candidatii  ai UNPR  Dâmboviţa, care caută cu disperare să ajungă primar al comunei Răzvad . Viceprimarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, candidatul PSD la primăria Răzvad şi  Alexandru Oprea, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, au ieşit într-o conferinţă de presă cu documente clare care arată că  domnul candidat UNPR, Petre Coman a fost  turnător al Securităţii şi  că a făcut  a avut şi  probleme penale  :  „ Am aici şi o adresă prin care suntem informaţi  că domnul Petre Coman a fost pus în libertate  în data de 09.05. 1977, fiind  condamnat la un an cu executare pentru ultraj . Totodată în anul 1979 a mai avut o condamnare pentru furt calificat … Aceasta este una dintre problemele pe care dumnealui le are . Aşa că este foarte important ca atunci când arăţi cu degetul , acesta să nu fie pătat…”,a afirmat  Emanuel Spătaru

Mai mult, Petre Coman are şi  un certificat de revoluţionar  în baza căruia  de mai bine de 10 ani nu plăteşte niciun leu taxe şi impozite locale. A obţinut şi terenuri  gratuite pe care ulterior  le-a înstrăinat: „Dumnealui a fost dovedit, ca turnător, ca lucrător al vechii Securităţi, lucru pe care domnia sa l-a negat cu vehemenţă, ba mai mult dumnealui are şi un titlu de revoluţionar  cu ajutorul căruia s-a scutit de la plata taxelor şi impozitelor , pentru o perioadă de 10 ani  în contextul în care fiecare cetăţean îşi plăteşte taxele şi impozitele , fie că are sau nu are bani . Acest domn făcând aceste falsuri a obţinut un titlu de revoluţionar.Noi am făcut o petiţie către Secretariatul General al Revoluţionarilor  şi cerem să-i fie revocat acel titlu de revoluţionar . În afară de scutirea taxelor şi impozitelor dumnealui a primit şi niste pământuri , nişte sume de bani …Ceea ce este mai grav dumnealui a vândut terenurile şi potrivit legii nu ai voie timp de 10 ani să înstrăinezi terenurile primite în baza titlului de revoluţionar… Cerem instituţiilor statului să facă dreptate  ”, a mai spus Emanuel Spătaru.petre coman

Alexandru Oprea, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa cere public instituţiilor statului să verifice modul în care a fost obţinut certificatul de revoluţionar , la mijloc fiind vorba de fal şi uz de fals:

Am aici o adresă  pe care am făcut-o către Secretariatul  de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor  în care solicităm în numele PSD  Dâmboviţa dat fiind faptul că  în conformitate cu Hotărârea pronunţată  în dosarul 8660/02/2008 soluţionat de către Curtea de Apel Bucureşti  la data de 30.06.2011 şi în recurs de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  la data de 28.11.2012  a fost admisă cererea formulată de către Consiliul Naţional  pentru tudierea Arhivelor Securităţii  împotriva pârâtului petre Coman şi s-a constatat  calitatea de colaborator a acestuia cu organele de Securitate. Domnul Petre Coman a fost un informator prost  al organelor de Securitate, un turnător ordinar care-şi turna colegii pentru că ascultau Vocea Americii sau Europa Liberă . Pe acestă cale solicităm   Secretariatului  de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor   să retragă titlul de revoluţionar domnului Petre Coman. Sigur, indiferent de ce se va întâmpla la Răzvad , eu îi voi ruga pe colegii mei  să ceară daune în istanţă pentru daunele pe care unitatea admnistrativ teritorial Răzvad le-a suferit  ca urmare a faptului că acest infractor  nu a plătit taxe şi impozite  de când a obţinut titlul de revoluţionar … Solicit instituţiilor statului să cerceteze modul în care acest individ a înstrăinat terenurile dobândite în baza titlului de revoluţionar pe care l-a obţinut prin fal şi uz de fals ”, a declarat Alexandru Oprea.

Viceprimarul Emanuel Spătaru  vrea să se facă dreptate în acest caz  şi toţi cetăţenii din Răzvad să afle cine este cu adevărat Petre Coman, cel care a vândut şi CAP-ul comunei Răzvad , un alt subiect interesant.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google