JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Marin Dragnea, singurul primar din ţară care s-a făcut cu de la sine putere cetăţean de onoare pentru a scăpa de taxe şi impozite

Autor:

Data: 17 aprilie 2016, 16:47

INCREDIBIL! Cetăţean de onoare dar în acelaşi timp reţinut după care sub control judiciar şi cercetat pentru acuzaţiile de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals şi un prejudiciu de peste 1 milion de lei lei .

Fără a face multă vâlvă,Marin Dragnea, primarul comunei dâmboviţene Butimanu, s-a făcut cetățean de onoare al comunei, de altfel şi unicul din Butimanudar şi de la nivel de ţară. Astfel, de 9 ani, Dragnea nu a putut fi obligat să mai plătească vreun leu la bugetul local pentru că, deh!, este cetăţean de onoare şi aceste personalităţi nu plătesc taxe. O mişcare incredibilă, prin care Dragnea şi-a creat, de unul singur, facilităţi la plata impozitelor şi taxelor locale. Marin Dragnea , pentru cei care nu ştiu,  a fost până pe data de 5 aprilie 2016 cetăţean de onoare al comunei Butimanu. Omul care a ţinut în adormire acestă comună , timp de 12 ani, s-a făcut cu de la sine putere cetăţean de onoare, având în spate şi Hotărârea 34 din 25.04.2007. marian dragneaMişcarea i-a adus beneficii frumoase primarului Dragnea , cel care a înrobit comuna Butimanu. Viceprimarul comunei Butimanu, Gabriel  Olteanu  a reuşit să facă dreptate şi în luna aprile a acestui an,  în cadrul şedinţei de Consiliu Local  a iniţiat un proiect de hotărâre prin care s-a votat retragerea unicului titlu de cetăţean de onoare al comunei Butimanu, al primarului Dragnea Marin:  „Am ridicat o ruşine a comunei din ultimii 12 ani. nIcio realizare în 12 ani dar în schimb  în anul 2007, primarul a constrâns Consiliul Local, având majoritate  să-l numească cetăţean de onoare al comunei, de fapt unicul cetăţean de onoare al comunei Butimanu de când este înfiinţată comuna. Mi-a trebuit ceva timp să deslişesc care a fost „şmecheria”  de a face treaba aceasta.  Au modificat cu o săptămână înainte regulamentul de funcţionare al Consiliului Local –trecând un articol în care cetăţeanul de onoare este scutit de la plata taxelor şi impozitelor locale. Ca urmare în şapte ani, am calculat  undeva la peste 200.000 lei, 2 miliarde lei vechi , bani pe care primarul ar fi trebuit să-i achite la impozitul local  şi vă enumăr aici o parte din bunuri:  Maybach, Ferrari, jeep-uri, case,terenuri… o avere incomensurabilă pentru care nu a plătit niciun leu. Am  anulat acel articol din regulament  şi totodată titlul  şi ne vom adresa instituţiilor abilitate pentru a putea recupera o parte din bani … şI ultimul cetăţean amărât din Butimanu  primeşte acasă adresă să plătească impozitul  iar primarul milionar în euro, cu maşini şi case de lux  nu a plătit ani de zile niciun leuţ ”, a afirmat viceprimarul comunei Butimanu, Gabriel Olteanu.

Pe 27 ianuarie 2015, primarul comunei Butimanu, Marin Dragnea, contabila, fosta contabilă şi casieriţa primăriei au fost reţinuţi, sub acuzaţiile de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals cu un prejudiciu depeste 1 milion de lei lei.În acest moment primarul Marin Dragnea se află sub control judiciar  dar merge la primărie.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google