JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Mai bine pentru Titu cu Vlad Oprea şi echipa sa

Autor:

Data: 17 aprilie 2016, 14:32

PSD Dâmboviţa  a pornit pe un nou drum la Titu, un drum al victorie la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. Acesta a fost mesajul transmis, de liderii PSD Dâmboviţa , locuitorilor din Titu. Vlad Oprea este candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Titu şi are alături o echipă puternică, tânără şi determinată să schimbe în mai bine  lucrurile de la Titu: „Sunt onorat  să fiu astăzi, în această ipostază, candidat pentru primăria Titu din partea PSD, cel mai puternic partid din România. Le mulţumesc tuturor tuturor colegilor mei pentru susţinerea acordată şi în mod aparte îi mulţumesc preşedintelui Adrian Ţuţuianu  pentru încredere şi pentru şansă .I-am spus mereu  şi îi repet şi acum că nu  s-a înşelat cu mine şi acest lucru îl vom dovedi  pe data de 5 iunie. Voi veni în faţa locuitorilor Titu  cu o echipă tânără şi omogenă. Sunt tineri capabili, serioşi, motivaţi şi determinaţi să schimbe în mai bine  lucrurile de la Titu . Lângă ei sunt oameni cu experienţă administrativă  care sprijină să continuăm proiectele începute  în perioada în care Victor Ponta conducea Guvernul României. vlad opreaAvem foarte multe proiecte însă cel mai important lucru este modul de abordare, administraţia se face în teren cu oamenii, nu în birouri . Admnistraţia înseamnă să fi tot timpul te tren nu doar în campania electorală când ai interese. Admnistraţia înseamnă să  ai tot timpul telefonul deschis şi să sari imediat când este o problemă, nu să vi de cinci ori pe săptămână  la Titu de acasă de la Bucureşti şi să stai închis în birou. ”, a declarat Vlad Oprea,candidatul PSD La Titu

„Un drum pe care eu vreau să-l văd al  victoriei pentru Titu”

Preşedinta OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia  a subliniat faptul că PSD Dâmboviţa alături de Vlad Oprea, echipa sa şi cetăţenii oraşului porneşte pe drumul victorie la Titu pentru alegerile locale din 5 iunie:

Pornim astăzi,  la Titu pe nou drum, sper să fie drumul victoriei. Sunt la Titu pentru că aici este un om care vă iubeşte foarte mult, este Vlad Oprea, este omul  care în permanenţă, de câte ori aţi avut nevoie de el  în perioadele de iarnă, de ploaie şi mereu a fost alături de dumneavoastră. A fost alături în calitatea de consilier local dar şi viceprimar şi după ce nu a mai fost viceprimar sufletul lui a rămas permanent la Titu. Porneşte astăzi, pe un drum alături de echipa sa şi de dumneavoastră , pe un drum pe care eu vreau să-l văd al  victoriei pentru Titu  ”, a afirmat Gilia Claudia.

Sunt încrezător în victoria PSD la alegerile din 5 iunie

Şi secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea crede cu tărie că după data de 5 iunie, la Titu PSD Dâmboviţa va avea primar, consiliu local majoritar  iar la CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu şi echipa sa vor câştiga: „Sunt încrezător că la  Titu vom avea un primar al PSD , sunt încrezător de faptul că  vom avea un consiliu local majoritar  format dim membrii PSD, cum sunt încrezător că veţi da votul şi la CJ, listei PSD , listă care este deschisă de preşedintele nostru, Adrian Ţuţuianu. Vă mulţumesc şi vă urez succes! ”, a declarat Alexandru Oprea

Este esenţial să câştigăm alegerile din 5 iunie

Senatorul Leonardo Badea a avut un mesaj foarte clar pentru locuitorii oraşului Titu dar şi pentru întreg judeţul şi anume victoria la alegerile locale din 5 iunie: „Alegerile locale vor reprezenta un barometru esenţial  pentru ceea ce se va întâmpla cu Guvernarea României. De aceea  este esenţial să câştigăm alegerile locale şi de aceea este esenţial  ca acest eveniment  să stabilească pentru noi  o obţiune importantă  pentru a reuşi să guvernăm în continuare  aşa cum Psd ştie să o facă cu oameni competenţi  şi guverne serioase”, a spus senatorul Leonardo Badea.

La Titu echipa PSD trebuie să continue”

Deputatul PSD, Ionuţ Săvoiu care este şi preşedintele interimar PSD Titu susţine ideea că la Titu echipa PSD trebuie să continue : „La Titu echipa PSD trebuie să continue şi când spun la acest lucru mă refer să câştigăm funcţia de primar şi majoritate în consiliul local. cEtăţenii au aşlteptări de la noi şi multe vin în completarea celor începute deja”, a afirmat Ionuţ Săvoiu

 Ppreşedintele PSD, Adrian Ţuţuianu  a fost cel care a dat  mesajul cel mai puternic pentru susţinerea lui Vlad Oprea, spunând că Vlad Oprea va fi un candidat bun, un primar bun:

„ A venit să-l schimbe pe Vlad Oprea din funcţia de viceprimar  şi îmi pare rău că am cedat atunci  şi am cedat datorită unora dintre colegii mei care îmi spuneau  să-l lăsam că este băiat bun . De fapt ce avea cu Vlad Oprea?  Era supărat că-i losese faţa în oraşul Titu. Eu am greșit atunci și îmi cer scuze față de Vlad pentru că am cedat discuțiilor pe care le-am avut cu unii dintre colegii mei din partid. Astăzi, reparăm, într-un fel, această nedreptate. Vlad Oprea n-a greșit cu nimic. Repet, Vlad Oprea n-a greșit cu nimic şi eu  vă asigur că Vlad Oprea va fi un candidat bun, un primar bun. Este tânăr și energic, este un om care a căpătat pricepere în administrația publică. A lucrat la Primăria Titu, a lucrat, în calitate de consilier al primarului, la Primăria Târgoviște. Deci, a căpătat experiență administrativă suficientă și este un om cu care putem colabora. Cu el am mers la Ministerul Dezvoltării, nu cu Traian, și pentru stadion, și pentru apă, și pentru canalizare, și pentru drumuri, și pentru o grămadă de lucruri care s-au făcut în Titu! !”, a  afirmat Adrian Țuțuianu.

La Titu, lupta electorală va fi una destul de aprigă iar PSD Dâmboviţa are un singur obiectiv, Victoria!

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google