JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ioan Marinescu: INDEPENDENT (de partide), DEPENDENT de oameni!

Autor:

Data: 14 aprilie 2016, 9:16

În urmă cu câteva săptămâni, mi-am anunțat candidatura pentru funcția de consilier județean din postura de INDEPENDENT. ioan marinescuConjunctura, deciziile politice (mai mult sau mai puțin controversate) au determinat această opțiune, pe care mi-am asumat-o fără nicio teamă.
Am muncit o viață întreagă pentru județul Dâmbovița și pentru oamenii de aici. Nu am dat niciodată înapoi, nu am fugit de provocări și nu am întors spatele nimănui. Cei care mă cunosc știu ce fel de OM sunt, cu bunele și relele mele.
Mi-am asumat această candidatură pentru că știu foarte bine că pot să mai ajut acest județ. Am experiența necesară, am expertiză și am puterea de a face lucruri bune în continuare. Demersul meu e susținut doar de pasiune și entuziasm. Nu am armate politice în spate, nu am susțineri financiare suspecte, nu am o agendă ascunsă. Am spus întotdeauna cu voce tare ceea ce cred (de multe ori, contrar binelui propriu) și asta voi face în continuare. Pentru că eu am PRINCIPII, NU INTERESE! Și vreau să pot spune asta tuturor dâmbovițenilor, urmând ca ei să procedeze după buna lor conștiință.
Nu m-am schimbat, rămân același. De data asta, INDEPENDENT (de partide), DEPENDENT de oameni!

Ioan Marinescu

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google